Partners & Succesverhalen

Maak jaarlijk 7.000 merkambassadeurs!

EBS is wereldwijd de grootste bartending instelling, actief op vier verschillende continenten. En met EBS-gecertificeerde studenten werkend in high-end locaties, ook in uw markten, betekent een samenwerking met EBS het creëren van meer dan 7.000 merkambassadeurs per jaar.

Word een onderdeel van het EBS cursusmateriaal

EBS onderwijst vanuit een exclusief 250-pagina tellend handboek, waarin de geschiedenis van het bartending beroep, hulpmiddelen, technieken, een breed scala aan recepten en een uitgebreid hoofdstuk over onze partners, hun signature drankjes en een lijst van hun gesanctioneerde cocktails zijn opgenomen.

Gedurende een programma van 4 weken, gemaakt door enkele van de beste bartenders ter wereld, worden EBS studenten getraind met uw product, haar kenmerken, smaak en geschiedenis. We moedigen onze partners ook aan om deze relatie te versterken met bezoeken aan de fabriek alsook door middel van seminars georganiseerd door één van uw specialisten.

“Samenwerken met de European Bartender School brengt ons in een positie, waar we de volgende generatie van de bartenders kunnen laten ervaren hoe goed een product van Tullamore is voor zowel het mengen als het genieten van een glas gevuld met de pure drank.”

Product Manager Tullamore D.E.W.

Producttraining door de allerbesten

Of u nu regelmatig producttraining voor uw personeel nodig hebt of een leuke presentatie over cocktails wilt hebben die ook nog eens informatief is, de European Bartender School heeft bartending instructeurs in dienst, die van uw evenement een succesverhaal maken.

“Onze producten zijn gemaakt om te mengen, dus we genieten van een partnerschap die ons in staat stelt om onze sterke dranken en likeuren te presenteren aan de mensen die we echt willen ontmoeten: toekomstige cocktail bartenders. En EBS is de grootste bartending school van allemaal.”

Poduct Manager DeKuyper 

Als ’s werelds vooraanstaande bartender school, onderhoudt EBS sterke banden met de gevestigde industriegiganten als Coca Cola, William Grant’s, Koninklijke De Kuyper, Remy Martin en andere hieronder vermelde gerenommeerde merken.

Coca-Cola

REMY-MARTIN

COINTREAU

DE KUYPER

CAMPARI

APEROL

GLENFIDDICH

THE BALVENIE

WILLIAM GRANT & SONS

TULLAMORE D.E.W

HENDRICK’S GIN

LICOR 43

VILLA MASSA

HOTEL PULLITZER BCN

TOC HOSTELS & SUITES

DRAMBUIE

MONKEY SHOULDER

SAILOR JERRY

Rancilio

REAL

Licor 43 Orochata

De European Bartender School biedt een scala van corporate partnerships, het aanbieden van product- en techniek seminars voor uw bedrijf, tot volwaardige samenwerking. Dus of het nu het juiste gebruik van uw product is, een geprefereerde manier van serveren of de geschiedenis van een merk waarvan u wilt dat wij ons op concentreren, EBS kan u helpen uw marketing berichtverhaal te verstevigen.

Als u geïnteresseerd bent in een partnerschap, samenwerking of andere diensten van de European Bartender School, neem dan hier contact met ons op.