Onderwijsraad

verzekeren perfectie in onze scholen

EBS onderwijsraad

 

De onderwijsraad is de ruggengraat van het trainingsprogramma dat EBS aanbiedt. Alleen ‘s werelds beste bartenders worden geselecteerd om het EBS trainingsprogramma te ontwikkelen. In de afgelopen jaren hebben we een team samengesteld met talenten van over de hele wereld, die nu allen deel uit maken van de EBS familie.

 

Tom Dyer

Tom is wereldkampioen in flair en heeft de afgelopen zeven jaar een top 5 positie gehad. Hij heeft meer dan 50 internationale wedstrijden gewonnen in 35 landen overal ter wereld, talkshows bezocht in 10 verschillende landen, ’s werelds grootste flair wedstrijd georganiseerd en tot nu toe 1,000 bartenders opgeleid.

 

Lees meer

 

 

Johannes Kinch

Johannes is een zesvoudig Zweeds kampioen in flair en heeft twee keer de derde positie behaald in de wereldkampioenschappen. Hij heeft in de hot spots van Stockholm gewerkt en is bekend in de industrie.

 

Lees meer 

 

 

 

 

Marian Beke

Marian Beke is een legende in de barindustrie. Hij haalde wereldwijd awards binnen en wordt in de hele wereld erkend als een toonaangevende innovator op het vlak van cocktails. Zijn creativiteit achter de bar is grenzeloos en deze heeft hem geholpen een zeer goede reputatie op te bouwen.

 

Lees meer 

 

Björn Kjellberg

Björn Kjellberg is een wereldberoemde tequilamaster en won al twee keer de prijs voor beste bar in Zweden met zijn bar, Little Quarter (Bartenders’ Choice Awards). Zijn kennis over de geschiedenis van tequila is ongeëvenaard en is vandaag de dag zichtbaar bij wat hij ook doet.

 

Lees meer 

 

de functie van de onderwijsraad

De onderwijsraad wil EBS studenten verzekeren van de beste opleiding. De primaire doelstellingen van de onderwijsraad zijn:

Studenten ervan verzekeren dat ons trainingsprogramma het beste is en dat wij in al onze scholen effectief onderwijzen.

 

Studenten ervan verzekeren dat ons trainingsprogramma constant ontwikkeld en aangepast wordt, dat de structuur van het programma plezierig en boeiend is, en dat het programma tegelijkertijd onderwijzend is.

EBS CARE

Vragen? Neem contact op met EBS Care.

FAQs

Wil je meer weten? Lees onze FAQ.