Ons personeel

hier voor alle studenten

Ons personeel

Vanaf je eerste contact met EBS Care tot de schoolmanagers en leraren, je zult de meest vriendelijke en behulpzame mensen ontmoeten. Lees wat zij doen.

EBS CARE

Onze service afdeling ondersteunt en helpen je met alle vragen die je hebt vóór, tijdens en na de EBS cursus. Dit geweldige team staat klaar om je te helpen.

 

Lees meer

 

 

SCHOOLMANAGERS

Elke EBS-school heeft een manager die verantwoordelijk is voor wat er gebeurt op schoolniveau. Hij/zij zal je tijdens de cursus helpen met alle vragen die je hebt en je helpen bij alles wat je nodig hebt.

 

 

 

Lees meer

 

EBS INSTRUCTEURS

Onze instructeurs hebben een uitgebreide training gevolgd, ontwikkeld door onze onderwijsraad. Daarnaast hebben zij allemaal jaren werkervaring als bartender. Ook zij hebben het geleerd van de top.

 

Lees meer

 

ONDERWIJSRAAD

De EBS onderwijsraad is de ruggengraat van het trainingsprogramma. Zij ontwikkelen uitgebreide trainingen voor de leraren en zorgen ervoor dat de opleiding zo actueel mogelijk is. Alleen ‘s werelds beste bartenders worden geselecteerd om het EBS trainingsprogramma te ontwikkelen. Over de afgelopen jaren hebben we een team samengesteld met talenten van over de hele wereld, die nu allen deel zijn van de EBS familie.

 

 

Lees meer