Cocktail App

De EBS Cocktails app is nu beschikbaar voor iOS en Android. Het leren van klassieke en eigentijdse cocktail recepten was nog nooit zo gemakkelijk.


 
 
✔  Oefen op een productieve wijze meer dan 80 cocktail recepten

✔  Fris je bartending kennis onderweg op tijdens het reizen of terwijl je in een rij wacht

✔  Bereid jezelf op een efficiente wijze voor op het theorie examen van de 4-Weekse cursus
 
 
 

 

Studeren maakt het toegankelijker, makkelijker en sneller.

Studeren voor de 4-weekse theorie examen kan een van de meest uitdagende aspecten zijn van de cursus. Niet meer met de EBS Cocktails app! Download de app voor een makkelijkere, snellere en productievere manier om jezelf te testen op jouw EBS Cocktails kennis. Je moet wel snel zijn en goed opletten op elk detail om het examen te halen… en onthoudt, ijs en glazen tellen ook mee!

 

Haal je bartender kennis weer op.

Zijn het 3 of 4 partjes limoen? 2 of 3 shots Cointreau? De beste bartenders zijn snel, precies en kunnen hun drankjes dromen. De officiële EBS Cocktails app kan je helpen om je geheugen weer op de frissen betreft het maken van de dranken op een vermakelijke en aantrekkelijke manier, wanneer en waar je maar wil. Kijk er elke dag 5 minuten naar voordat jij naar je werk gaat of tijdens je pauze, het maakt een waar verschil.

 

KIES JE COCKTAIL

Jij kiest hoe jij je EBS cocktails wil oefenen. Wil je goed worden in één specifieke cocktail of wil je jezelf testen op de gehele cocktail collectie?

 

 

 

TEST JEZELF

Nu je alle cocktail onderdelen hebt geraden, zie je hoeveel je er goed hebt. Selecteer alle onderdelen die je hebt geraden en de score zal op het einde verschijnen. Je kan de test opnieuw doen om zo je eigen record te verbeteren.

PERSONALISEER JE APP

Gebruik de instellingen om de alcohol metingen te personaliseren, switch van CL (centiliter), ML (milliliter) en OZ (ounce). Zet de klok aan en probeer om elke keer sneller te gaan.