Beoordelingspagina

Lees studentbeoordelingen over EBS

Jonathan Guéry

"Just one word: AWESOME!!!"


– Jonathan Guéry #EBSBarcelona

International Bartender Course (4 weeks)

Femke Smit

"Hard werken en veel studeren, maar je krijgt er veel nieuwe contacten van over de hele wereld bij en het is een unieke ervaring."


– Femke Smit #EBSPhuket

International Bartender Course (4 weeks)

Hessel Van Leeuwen

"Het was een geweldige ervaring, waar ik in mijn leven nog veel aan kan hebben. Veel geleerd over cocktails en alles wat er maar mee heeft te maken. De opleiding was moeilijker dan ik had verwacht, maar zoveel keren mooier door de hechte band die je met iedereen opbouwd en de hoeveelheid die je leert! Absoluut een aanrader! Bedankt EBS"


– Hessel Van Leeuwen #EBSDublin

International Bartender Course (4 weeks)

Mert Aliustaoglu

"Het waren vier toffe weken. Ik was er voornamelijk om te leren en de diploma in één keer te halen, maar heb daarnaast ook kunnen genieten van mijn tijd bij het EBS."


– Mert Aliustaoglu #EBSAmsterdam

International Bartender Course (4 weeks)

Zack Koster

"EBS besteedt goed aandacht aan alle facetten van het bartenden. De opleiding hanteert een hoog niveau, waaraan je je goed kan optrekken. In vier weken heb ik mezelf kunnen ontwikkelen van beginneling tot een bartender die van alle markten thuis is. De instructeurs zijn aan de ene kant zeer vlot en goed gezelschap, en aan de andere kant volleerd en een voorbeeld. Naast de toetsen en examens is er genoeg tijd voor leuke geplande of spontane activiteiten/uitstapjes. Ik zou het mijn vrienden zo aanraden."


– Zack Koster #EBSSt. Martin

International Bartender Course (4 weeks)

Yvonne Dirkx

"het waren vier leuke weken, wel heel hard moeten werken en veel moeten leren, maar zeker de moeite waard geweest om de cursus te volgen. Een betere planning, dagindeling of programma voor de vier weken zou meer duidelijkheid hebben gegeven in het begin van de cursus. Ook het vooraf opsturen van het cursusboek(je), een aantal weken van te voren, had ook al geholpen om mijn verwachtingen duidelijker te hebben. De instructeurs waren gezellig, en hadden de kennis in huis om alles te leren over cocktails. Ze moeten alleen meer doen om het groepsgevoel beter te creëren. De locatie was super en zeker ook voldoende om vier leuke weken te beleven. groetjes"


– Yvonne Dirkx #EBSDublin

International Bartender Course (4 weeks)

Wout Wagemakers

"Super leuke tijd gehad met iedereen ook de leraarren zijn geweldig echt supper !!!"


– Wout Wagemakers #EBSAmsterdam

International Bartender Course (4 weeks)

VELINO NKAMA

"Ik heb voor EBS gekozen omdat ik een goede basis opleiding zocht over cocktails. De basis heb ik zeker geleerd en nog veel meer. En dat allemaal met geweldige mensen om me heen waarmee we allemaal een fantastische sfeer creëerden."


– VELINO NKAMA #EBSSydney

International Bartender Course (4 weeks)

T'kar Cosman

"Fantastisch georganiseerd! instructeur waren geweldig, behulpzaam en zeer leerzaam! De accommodatie is buitenaards geweldig, vooral omdat we een eigen training bar, een free pour bar en een flair plek hebben! De kamers worden elke dag goed schoon gemaakt en het eten is altijd erg vers en goed klaargemaakt! Het eten mag wel wat variëren, vooral de lunch/diner. De lunch is bijna hetzelfde als het diner. Het is niet erg om elke dag hetzelfde te eten voor lunch en diner mits de lunch iets anders is dan het diner! Alsnog kan ik niet echt klagen over het eten omdat het heel lekker was, en super vers! Verder kan ik niks bedenken dat me tegen viel! Alles is perfect geregeld en wat niet geregeld was werd zo snel mogelijk geregeld! Iedereen staat voor je klaar en die mentaliteit slaat over op de leerlingen waardoor we letterlijk een EBS-family werden, bestaande uit leerlingen en crew! Dankjewel voor deze fantastische ervaring! En ik ga zeker nog meer opleidingen van jullie volgen en ik kan iedereen hetzelfde aanraden! ;)"


– T'kar Cosman #EBSKos

International Bartender Course (4 weeks)

Tim Lefèvre

"Een opleiding volgen bij EBS was een plan dat al enkele jaren rondspookte in mijn hoofd en dat altijd een beetje onmogelijk leek. Toen ik eind vorig jaar besliste om er eindelijk voor te gaan en zo ook de allerlaatste beslissing van 2015 te nemen (letterlijk op 31/12), keek ik dan ook immens uit naar de opleiding. Nu ben ik 4 dagen terug van Amsterdam en ik kan alleen maar zeggen dat kiezen voor EBS voor mij persoonlijk een van de beste beslissingen van mijn leven is geweest tot nu toe! Ik heb immens veel bijgeleerd op een maand tijd, meer dan dat ik ooit zou kunnen verwacht hebben. Ik heb vrienden gemaakt over de hele wereld. Ik ben eindelijk bezig met het opbouwen van een netwerk in de hospitality sector en heb het gevoel dat ik eindelijk kan beginnen groeien in de job waar ik de afgelopen jaren zo verliefd ben op geworden. Kort samengevat: heerlijk om te zien hoe er een wereld aan het opengaan is! Daarbovenop heb ik met Amsterdam duidelijk de goeie keuze gemaakt! Niet alleen lag de lat heel hoog (wat alleen zorgt voor meer motivatie, kwaliteit en voldoening), maar ook de instructeurs waren stuk voor stuk heerlijke mensen met een duidelijke liefde voor 't vak. De hele maand was een bron van inspiratie om te groeien als bartender, op elk mogelijk vlak! Big up and big thanks to EBS Amsterdam!"


– Tim Lefèvre #EBSAmsterdam

International Bartender Course (4 weeks)

tim frank

"Het was een geweldige maand heel veel nieuwe mensen ontmoet en heel erg veel geleerd. Alles was super geregeld!"


– tim frank #EBSBarcelona

International Bartender Course (4 weeks)

Shakira van de Corput

"Het was voor mij een pittige opleiding omdat ik geen enkele ervaring achter de bar of over cocktails had! Maar met veel hulp van de leraren heb ik de opleiding afgemaakt."


– Shakira van de Corput #EBSLas Vegas

International Bartender Course (4 weeks)

Roy Iersel

"4 weken EBS Las vegas, een uitdaging, maar wel eentje die haalbaar zou moeten zijn, dacht ik voordat ik hier heen ging! Tijdens de cursus kom je erachter dat het echt hard werken is! Maar als je voor de volle 100% gaat kun je het halen! En dat heb ik dus ook gedaan, trots met mijn diploma terug naar Nederland! EBS Las Vegas is een fantastische school met een fantastische locatie zo vlakbij the strip. De instructeurs met hun jaren ervaring zijn echt heel goed in hun kennis over brengen naar de studenten! Dit doen ze ook met veel plezier en toewijding. Daarnaast slaap je in een accommodatie waar je vooraf nooit aan had kunnen denken. Een prachtig huis met alle voorzieningen vandien. "veel geleerd, veel gezien, veel gedaan" dat is wat ik zei op onze graduation day! EBS Las Vegas raad ik aan, aan iedereen die deze cursus zou willen gaan doen!!"


– Roy Iersel #EBSLas Vegas

International Bartender Course (4 weeks)

Romy Tiemessen

"Superveel geleerd op een prachtige bestemming met heel veel leuke mensen. Een ervaring om nooit te vergeten!"


– Romy Tiemessen #EBSPhuket

International Bartender Course (4 weeks)

RIK SCHAKELAAR

"het is een geweldige ervaring om met een groep hetzelfde doel te bereiken!, dit ga je altijd onthouden. verder zijn de instucteurs heel er gemotiveerd om te helpen."


– RIK SCHAKELAAR #EBSBarcelona

International Bartender Course (4 weeks)

Rick Klinkenberg

"Awesome city, great experience and really good teachers.New friends all over the world and being an professional bartender sounds pretty cool, right?"


– Rick Klinkenberg #EBSBarcelona

International Bartender Course (4 weeks)

Nienke Fijen

"Inspirerende docenten, open en motiverend. Duidelijk programma, goed gevulde dagen en leuke excursies als ontspanning! Goede afwisseling theorie en praktijk. De groep was aan de grote kant, vond ik."


– Nienke Fijen #EBSAmsterdam

International Bartender Course (4 weeks)

Nicky van Oevelen

"Ik vond de theorie geweldig over de verschillende aspecten die je nodig hebt bij het beroep van bartender. De leerkrachten stonden iedere dag vol met passie voor de groep om ons te motiveren en elke dag voor te gaan. De uren achter de bar vond ik in het begin stresserend omdat ik het tempo niet kon volgen maar op einde lukte het mij zeer goed. Iedere dag gaf ik mezelf om dat diploma binnen te halen wat mij uiteindelijk ook gelukt is!"


– Nicky van Oevelen #EBSMiami

International Bartender Course (4 weeks)

Mandy Amanda Ronge

"Het was een geweldige ervaring en we hebben allemaal zoveel geleerd in een maand, iedereen die de opleiding succesvol heeft afgerond mag trots op zichzelf zijn. De leraren waren bekwaam en wisten heel goed waar ze het over hadden, en een aantal zijn ook bereid dat beetje extra te doen voor de studenten zodat je met net iets meer vertrouwen je examens ingaat."


– Mandy Amanda Ronge #EBSKos

International Bartender Course (4 weeks)

Levy Kusters

"Top tijd gehad nu 1 dag terug in nederland en heb al heimwee na ebs top maand top instructors gehad , alles was perfect"


– Levy Kusters #EBSPhuket

International Bartender Course (4 weeks)

Justin Klok

"Great teacher, got to know some great people, and we learned so much awesome stuff!!"


– Justin Klok #EBSBarcelona

International Bartender Course (4 weeks)

Jasper Vinck

"Het is goed dat er op verschillende vlakken wordt gewerkt. Niet één specifiek onderdeel wordt intensief getraind, maar op alle vlakken is er iemand van topniveau om de studenten te ondersteunen en te helpen met dingen waar we/ze moeilijkheden mee hebben. In kort, een dikke 10/10 voor EBS!!!!!"


– Jasper Vinck #EBSOslo

International Bartender Course (4 weeks)

hidde vos

"Ik heb zoveel geleerd, leuke mensen leren kennen en zoveel onwijs leuke dingen gedaan! Ik werd met alles geholpen waar ik vragen over had en er was voor alles een antwoord"


– hidde vos #EBSLas Vegas

International Bartender Course (4 weeks)

 givano verstraete

"AMAZING!!"


– givano verstraete #EBSBarcelona

International Bartender Course (4 weeks)

Gert-Jan Vermeire

"The EBS-course in Barcelona was amazing, I learned everything a great bartender should know, and a lot of different cocktail recipes. I met so many great people, and I miss them already. But also the atmosphere at school is really cool, and there is definitely a balance between fun and studying! I'm considering doing the course again just for fun! The instructors are well-known and professional. They help you out with every question you have. And I didn't even talk about the nightlife :D Just do it and have fun!!!"


– Gert-Jan Vermeire #EBSBarcelona

Mixology Course (2 days)

Elvin Paul de groot

"I had an amazing time with EBS, and i've learnt more than i could possibly imagine. What ever the future may bring me, i will never forget where it all started for me, and that's with the amazing instructors at EBS Kos."


– Elvin Paul de groot #EBSKos

International Bartender Course (4 weeks)

Dorris Geerts

"Hi, ik heb een super maand gehad! en niet alleen ik! Wat een super sfeer, geweldige leraren en een super organisatie. Ik raad EBS zeker aan, aan wie het ook maar wil horen! Bedankt voor alles!"


– Dorris Geerts #EBSLondon

International Bartender Course (4 weeks)

Dennis van der Linde

"Deze 4 weken zijn de beste ooit geweest. Veel geleerd op het gebied van bartending en ook veel geleerd over mezelf, top!!"


– Dennis van der Linde #EBSBarcelona

International Bartender Course (4 weeks)

Dardan Hoti

"The EBS London experience was great. I especially liked the nice atmosphere between students, and the interaction with the instructors. The course itself was good enough. The only thing I missed was some history about cocktails. Thank You"


– Dardan Hoti #EBSLondon

International Bartender Course (4 weeks)

Britt Mosselmans

"Hey EBS! Ik heb een schitterende ervaring opgedaan bij jullie. De theorie rond alle dranken, de recepten, de flair... was geweldig. Ook de organisatie en de classmates waren top. Nu dat ik een 'professional bartender' ben zal ik ook weldra starten als zelfstandig cocktail caterer. Eindelijk kan ik mijn droom realiseren!"


– Britt Mosselmans #EBSDublin

International Bartender Course (4 weeks)

August van krimpen

"Heb in deze 4 welen zo veel geleerd en heb een geweldige tijd gehad!"


– August van krimpen #EBSSt. Martin

International Bartender Course (4 weeks)

 Alex van Berkel

"Veel geleerd, naar mijn zin gehad."


– Alex van Berkel #EBSBarcelona

International Bartender Course (4 weeks)