EBS B2B

bouw jouw bedrijf met ons

EBS B2B

Er zijn tal van mogelijkheden om jouw bedrijf samen met ons op te bouwen. Wij bieden uitgebreide bartraining, consultancy en een ‘development package’ aan waarmee we jou kunnen helpen.

EBS BEDRIJVEN

In de afgelopen 14 jaar hebben we talloze bartenders opgeleid waar bars en restaurants hun voordeel uit hebben gehaald. Het resultaat is een verhoogde service en kwaliteit vanaf de eerste werkdag. EBS creëert een betere service door simpele trainingstechnieken die efficiëntie,  een hogere productkwaliteit en een plezierige werkomgeving zeker stellen.

We bieden zowel 3-urige drankcursussen als 30-daagse managementcursussen. Puur omdat u er vraag naar heeft – waar dan ook.

ebs partners

EBS domineert de barcursus-industrie: met 16 scholen in 14 landen is EBS de grootste bartenderschool ter wereld. Als jij meer wilt weten over EBS en hoe een potentieel partnerschap eruit ziet, zijn wij uiteraard bereid dit te bespreken. Neem contact op met ebspartners@barschool.net voor meer informatie.

EBS Brand Partners

Samenwerking met EBS biedt een unieke kans om over de hele wereld tegen lage kosten meer bekendheid te krijgen en merkloyaliteit te creëren. Wij leiden 3000-3500 nieuwe bartenders per jaar op. Uw producten kunnen als voorbeeld gebruikt worden in onze theorielessen, in proefsessies en tijdens workshops. Wij geven informatie over de productie, unieke karaktereigenschappen en het merkprofiel.

Producten uit uw portfolio kunnen worden opgenomen in het studieboek en al het opleidingsmateriaal, met de focus op merkgeschiedenis, afkomst, recepten en aanbevolen serveermethoden – zodat deze bartenders je producten altijd in het achterhoofd hebben.