Onze Cursussen

EBS INTERNATIONAL BARTENDER

Onze Internationale Bartender Cursus is geweldig voor elk niveau. Of je nu alles weet van shakers en zeven, of gewoon van Mojito’s houdt, na de cursus ben je een echte pro. We geven deze cursus al sinds 1999 en het is de meest succesvolle bartendercursus ter wereld.

 

2 Daagse Mixology

De 2 Daagse Mixology is gericht op bartenders en voormalige EBS studenten die meer willen weten over de wonderbaarlijke wereld van de mixology.

 

10 Dagen Gevorderde Bartending

De 10 Daagse Gevorderde Bartending Cursus is gericht op voormalige EBS studenten en bartenders met ervaring. Deze cursus leert je absoluut alle kneepjes van het vak om een bartender van wereldklasse te worden.

 

6 Dagen Gevorderd Flair

De 6 Daagse Gevorderde Flair cursus is werelds beste flair programma. Het geeft studenten de kans om die ongelofelijke gevorderde flair vaardigheden te leren in een echte bar omgeving.

Instructeurs academie

De Instructeurs Academie is waar getalenteerde en ervaren bartenders worden getraind om EBS Instructeurs te worden, ook wel beter bekend als de mensen met de beste baan van de wereld.

2 Daagse Werk Flair

Tijdens de 2 Daagse werk flair leer je meer dan 70 moves! Jij leert hoe je die exclusieve flair vaardigheden moet implementeren in jouw bartending werkwijze bij Vladymyr Buryanov, de 3-voudige wereldkampioen flair!

5-daagse Baristacursus

De 5-daagse Baristacursus is de eerste van zijn soort binnen EBS. De cursus is gecreeërd door de internationaal erkende barista-expert Fabio Milani. Je hebt geen ervaring nodig om de cursus te doen, dus iedereen is welkom!

Scotch Whisky Expeditie

Een exclusieve kans om op het terrein van een wereldberoemde distilleerderij te wonen en whisky-making van dichtbij te zien.

Tequila en Mezcal Expeditie

Een authentieke hands-on verkenningstocht van agave-velden en meerdere tequila- en mezcaldistilleerderijen.

Download onze gratis cursusgids

Bekijk onze cursusgids en lees meer over European Bartender School, de lengte van de cursus en de verschillende aspecten die EBS jou leert (en die jij gaat tegenkomen wanneer je afstudeert!).

Download