EBS barjobs

Wat is EBS MatchStaff?

Jouw avontuur met EBS eindigt niet na het afronden van de cursus! EBS MatchStaff is een digitaal job platform, die in verschillende banen voorziet voor EBS-afgestudeerden, overal ter wereld.

Na het afstuderen van een 4-weekse of een 10-daagse cursus krijg je toegang tot EBS MatchStaff, waar je allerlei verschillende functies kan vinden in de hospitality branche. Van beginner tot en met gevorderde bartender.

Hoe werkt het?

Werk vinden via EBS MatchStaff is een perfecte kans voor een verdere bartender carrière. Eenmaal afgestudeerd, ontvang je een e-mail met een inlogcode, vanaf dat punt hoef je alleen nog een CV aan te maken, en begin met solliciteren voor de functies die voor jou het meest aantrekkelijk zijn.

Met 26 scholen overal ter wereld, hebben we het voor elkaar gekregen om een internationaal netwerk op te bouwen in de hospitality branche. Dat betekent, als je bent geslaagd voor de cursus, kun je solliciteren voor banen overal ter wereld.

 

EBS MatchStaff onderhoudt de nationale en internationale relaties, dus het maakt niet uit of je in eigen land of buitenland wilt werken, we werken er 24/7 aan om dat waar te maken.

Download onze gratis cursusgids

Om te solliciteren op deze beschikbare functies op EBS MatchStaff is het vereist om een 4-weekse internationale cursus of een 10-daagse gevorderde cursus te hebben gevolgd. Voor meer informatie, download de gratis cursus brochure onderaan.

Download

Om een volledige database met bartending functies te bezoeken, ga naar de website EBS MatchStaff.