Website Beveiliging

Je bent veilig bij EBS

ebs website beveiliging

EBS wijdt zich aan het bieden van een veilige en vertrouwde boekingprocedure voor al onze studenten. Wanneer je ons je persoonlijke gegevens stuurt, is de verbinding tussen jouw computer en onze website gecodeerd door standaard methoden in de industrie, vaak SSL genoemd, door een uitgebreid digitaal validatie certificaat van Verisign. Dit is het meest veilige digitale certificaat beschikbaar om zeker te stellen dat jouw data van de boeking op onze website niet beschikbaar wordt gesteld aan derden.

Betalingen

EBS is een samenwerking aangegaan met Novalnet, een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd betalingen verwerkt.

Wanneer je een boeking maakt en online betaalt, dan worden je kaartgegevens niet met ons gedeeld. In plaats daarvan wordt de betaling overgenomen door onze betalingspartner, Novalnet. EBS kan geen van je kaartgegevens inzien, aangezien de gehele transactie door Novalnet wordt afgehandeld. Wij worden slechts geïnformeerd over het resultaat van de betaalpoging en daarom hebben onze medewerkers van EBS CARE geen toegang tot gevoelige klanteninformatie of bankgegevens.

Als je je nog steeds zorgen over het online delen van je kaartgegevens en het maken van een online betaling, dan bieden wij extra betalingsmogelijkheden. Je kunt voor sommige EBS cursussen betalen via bankoverschrijvingen nadat je de eerste reservering hebt gedaan via de website. De volledige betaalgegevens en informatie zal op het moment van boeken aan je worden doorgegeven.

 
card_logo_sm

Wij accepteren betalingen in de volgende valuta’s: SEK, NOK, DKK, EUR, GBP, USD, AUD, ZAR.

Wij accepteren de volgende betaalkaarten: Visa Credit, Visa Debit, Mastercard Credit, Mastercard Debit, Visa Electron, Maestro, JCB.

Geregistreerd kantoor

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Bedrijfsnummer: 107518