STUDENTENLEVEN

In Sydney kan je van het stadsleven genieten en tegelijkertijd als een echte Ozzy ontspannen.  Er is dus een waaier van activiteiten waar je tijdens je verblijf aan kan deelnemen.

EBS Sydney op Facebook


EBS-activiteiten

Wij organiseren activiteiten tijdens je EBS-cursus om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring zult hebben. Alle onderstaande activiteiten vallen buiten de lesuren en zijn daarom optioneel.
 
Voor sommige wordt een toeslag in rekening gebracht, maar de gratis activiteiten zijn ook zeer zeker de moeite waard!
 
Vraag een van onze cursusadviseurs voor meer informatie over specifieke evenementen.

Surfen

Je kan niet naar Australië gaan, en niet gaan surfen! Ga mee met onze surfreis en probeer deze geweldige sport uit. Probeer te paddlen, maak een pop-up, en misschien lukt het je zelfs om op een golf te rijden. Het is een evenement dat je gewoon niet mag missen!

Partybus

Stel je voor dat je een nachtje serieus gaat doorzakken, maar deze keer heb je je eigen sexy chauffeur. Nou, raad eens… Stap binnen in je eigen nachtclub op wielen, volledig uitgerust met DJ, geluidssysteem en lichten.

In deze gepimpte partybus ga je met je EBS-vrienden van bar tot bar. Gratis drankjes, minstens vier verschillende locaties en je ontmoet een immens aantal mensen! We sturen een professionele fotograaf mee zodat je je deze nacht kan herinneren, Mocht je een black-out krijgen…

Het nachtleven in Sydney

Uitgaan in Sydney is een ervaring op zich, of je er nu al heel je leven woont of er op reis bent. Bekijk de lijst van de 50 beste bars ter wereld. Drie ervan liggen in Sydney.

Laat je leraren je in de stad rondleiden en ontdek alle facetten van het uitgaansleven. En dankzij het heerlijke weer in Sydney, zijn er ook een paar bars in open lucht. Zeker doen!