EBS Sydney

Welkom bij EBS Sydney

EBS Sydney

Welkom bij EBS Sydney

Sydney Barschool

Welkom bij EBS Sydney!

EBS Sydney

Wat leuk om je op onze “Ozzy”-pagina te zien! We nemen je graag mee ‘downunder’ zodat je bij EBS Syndey van de Australische zon kan genieten.

Ons centrum in Sydney is 400 m² groot en heeft ruimte om aan 40 studenten de coolste job ter wereld te leren.  Het gebouw heeft twee verdiepingen en ligt recht in de Chippendale-buurt waar je buiten de lesuren een heleboel leuke dingen kan doen.sydney-ebs-stamp

Natuurlijk komen jij en je vrienden naar EBS Sydney om je diploma als bartender te behalen, maar deze buurt in Sydney zal je ook als reiziger bevallen. Er liggen hier verschillende universiteiten, dus je vindt overal heel veel zakelijke catering aan studenten, hippe bars en geweldige restaurants. Je komt bijna overal te voet, en anders kan je net als de plaatselijke bewoners de bus nemen zodat je snel op je bestemming bent.

Sydney is zoveel meer dan de reisbestemming waarover je al gehoord hebt – Deze stad heeft ook een heleboel prestigieuze bartendingzaken; The Cruise Bar, Palmer & Co, The Loft, Hugo’s Lounge of O Bar and Dining, om er een paar op te noemen. Het nachtleven in Sydney kan je met dat van geen enkele andere stad vergelijken. Kom het zelf beleven!

Je inschrijven bij EBS Sydney betekent een topkwaliteit training als bartender terwijl je de stad verkent en allerlei nieuwe vrienden maakt. En in navolging van een geweldige traditie bij EBS Sydney, krijg je ook de kans om langer te blijven door in Sydney als bartender te werken. Waarom ook niet? Als je hier bent en de tijd van je leven beleeft, waarom niet een tijdje als ‘Ozzy’ blijven leven?

Mensen vragen ons vaak hoe ze zich in Sydney kunnen verplaatsen, maar daar moet je je echt geen zorgen over maken – Sydney heeft een van de meest geavanceerde en schoonste openbare vervoersystemen ter wereld waaronder bussen waarvan iedereen gebruik maakt, fast- en slowboards, treinen en een metro. Je hier verplaatsen is echt gemakkelijk.

Taal beschikbaar:

Bij EBS Sydney kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

  • Engels

Kijk goed of jij de juiste taal selecteert bij het boeken. Om de cursus in een geselecteerde taal te volgen, moet je zeker zijn dat jij die taal goed beheerd, ook in je professionele werkvaardigheid. Bijvoorbeeld, in de geselecteerde taal moet je over verschillende onderwerpen kunnen discussiëren en je moet begrijpen wat andere mensen zeggen.

 

Vragen? Advies nodig?

Neem gewoon contact op met EBS Care, en zij zullen je verder helpen.

Sydney Barschool Videos

Book Sydney Barschool

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 29 Apr 2019 - 24 May 2019 Limited spaces
  • 27 May 2019 - 21 Jun 2019 Limited spaces
  • 01 Jul 2019 - 26 Jul 2019 Available

View all dates

View all course dates & book

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 26 Apr 2019 - 27 Apr 2019 Available
  • 24 May 2019 - 25 May 2019 Available
  • 21 Jun 2019 - 22 Jun 2019 Fully booked

View all dates

View all course dates & book

Sydney Barschool Students

VELINO NKAMA
Ik heb voor EBS gekozen omdat ik een goede basis opleiding zocht over cocktails. De basis heb ik zeker geleerd... VELINO NKAMA
More reviews

Sydney Barschool foto's

Meer foto's

Sydney Barschool Location


All our schools