STUDENTENLEVEN

Phuket Facebook

PHUKET STUDENTENLEVEN

Tijdens je verblijf in Phuket worden er veel activiteiten georganiseerd om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring krijgt bij EBS. De volgende activiteiten zijn optioneel en worden georganiseerd buiten de lesuren om. Aan sommige activiteiten zitten extra kosten verbonden, maar de gratis activiteiten mag je ook zeker niet missen en zijn zeker de moeite waard om bij te wonen!

Welkomsdiner - GRATIS

Niks is beter dan een speed date sessie om elkaar beter te leren kennen. Nadat je de EBS-studenten beter hebt leren kennen, kun je lekker gebruik maken van een Thais buffet, rondje van de zaak! Welkom bij de EBS Phuket familie.

Film ervaring - GRATIS

Op een avond zullen we ons klaslokaal omtoveren tot een bioscoop en zullen gezellig met ze alle een filmpje kijken. We hebben popcorn, snacks en frisdrank om de ervaring compleet te maken.

Surf House

The Surf House Phuket is een geweldige surf simulator wat resulteert in eindeloze golven! Pak de golven, luister naar wat muziek en ga een hapje eten of drink een drankje. Dat allemaal in het Surf House.

Jungle Bungee Jump

Neem je GoPro mee, dat zul je zeker nodig hebben. Neem de sprong van je leven van maar liefst 50 meter, in de jungle, de ultieme adrenaline kick. Wie durft?

Coral Island

Spring in een lanstaartboot en binnen 30 minuten ben je bij Coral Island. Het is de perfect plek om te relaxen met een koud drankje en ga snorkelen met nemo. Op een oogverblindende strand waar jouw Instagram volgers jaloers op zullen zijn.

Chalong Temple en Big Buddha

Ben je klaar voor een geweldig dagje uit? We wisselen van koers en gaan meer richting het zuiden van Phuket en geven een bezoekje aan het Karon Viewpoint waar je een prachtig uitzicht hebt over de westkust van Phuket. Dan gaan we door naar de Chalong Tempel en de Big Buddha (een 45 meter hoog standbeeld) voor het eind van de dag.

Wakeboard Park

Heb je wel eens geprobeerd te wakeboarden? Dit zijn één van de activiteiten die je echt niet kunt missen! We gaan naar het nummer 1 wakeboard park in Phuket, de Anthem Wakepark. Maak er zeker van dat je dit niet mist, en we pakken de golven samen!

Koh Phi Phi Island Trip

Dit is de meest bezochte trip van alle EBS Phuket cursussen. Een verblijf van zaterdag tot zondag op Koh Phi Phi island, een droom eiland dat een mix van feest en paradijs aanbiedt. We zorgen voor onze boot cruise rond het eiland, je zult geweldige foto’s maken en maak herinneringen voor de rest van je leven. Dit is echt een ‘must’!

Strand feest en een Flair wedstrijd

Wat vindt je van een privé strand, BBQ, koude drankjes en een flair wedstrijd? Step up en laat iedereen jouw flair vaardigheden zien, die je hebt geleerd afgelopen 3 weken. We hebben ook een verrassingsshow, je zult je ogen uitkijken.

Phuket Cable Ski & Wakeboarding

Phuket Cable Ski & Wakeboarding in de buurt van de Kathu-waterval is een van de leukste en meest uitdagende activiteiten in Phuket. Of je nu een beginner of een expert bent, je kunt genieten van tal van spannende attracties. Zo kun je waterskiën, kneeboarden en wakeboarden op een groot zoetwatermeer.

P.S: Sommige activiteiten kunnen geannuleerd worden door eventueel slecht weer en worden dan vervangen door andere activiteiten.