ACCOMMODATIE

Bij EBS Phuket verblijf je in de school, waar je je kamer deelt met 2-4 studenten. Deze handige regeling betekent dat je in je vrije tijd maar enkele minuten verwijderd bent van het strand, de winkels en het nachtleven! De Phuket school biedt ook genoeg mogelijkheden om te chillen en te socializen. Het hart van de school is de EBS Lounge waar studenten kunnen relaxen, studeren en elkaar beter kunnen leren kennen. De lounge heeft een cocktail bar, restaurant, videospellen, internet, bordspellen en een DVD collectie – dus in principe heeft het alles om te kunnen chillen en plezier te maken met de andere studenten!

Er is ook een fantastisch dakterras met zwembad en ligstoelen – perfect voor een middag relaxen na een dag les!

Je zult vlakbij het bruisende leven van Phuket wonen, terwijl je geniet van nieuwe internationale vriendschappen. EBS biedt hiernaast een gemakkelijk en betaalbaar maaltijdpakket, bestaande uit ontbijt en lunch, van maandag t/m vrijdag, vier weken lang.

ACCOMMODATIE FOTO'S

ACCOMMODATIE LOCATIE