Phuket Barschool

Welkom bij EBS Phuket, Thailand

Kom naar de Andamanse Zee

Gelegen in de prachtige omgeving van Kata Beach, beroemd vanwege haar palmbomen, het witte zand en het kristalheldere water. Deze levendige buurt heeft van alles te bieden, van drukke bars, nachtclubs en restaurants tot watersporten en leuke winkeltjes.

Bij onze unieke locatie van EBS Phuket worden speciale faciliteiten voor bartendertraining gecombineerd met een eersteklas accommodatie, zodat je het gevoel hebt in het paradijs te wonen. Enkele opvallende faciliteiten zijn het club-achtige zwembad gedeelte, de jacuzzi, de tikibar en de openluchtbioscoop. Dit alles en nog veel meer zorgt ervoor dat jij bij EBS Phuket de ervaring van je leven zal hebben.

Bij EBS Phuket kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

• Zweeds
  • Frans
  • Italiaans

Vragen? Advies nodig?

Neem gewoon contact op met EBS Care, en zij zullen al je vragen beantwoorden.

Phuket Barschool Videos

Book Phuket Barschool

• 29 Apr 2019 - 24 May 2019 Limited spaces
  • 27 May 2019 - 21 Jun 2019 Limited spaces