EBS Oslo

Welkom bij EBS Oslo

EBS Oslo

Welkom bij EBS Oslo

Oslo Barschool

De school

Onze #EBSOslo school beschikt over 4 volledig uitgeruste bars, 6 free pouring stations, en een super mooie live bar.

Er is een chill ruimte en een fantastisch terras waar je kunt lunchen of borrelen met je nieuwe vrienden. Als we het toch over de lunch hebben, je krijgt 30% kkorting op alles in de Brick Lane Café wat is gelegen naast het gebouw.

Tijdens de cursus biedt #EBSOslo ook extra masterclassen aan in whisky en andere producten.

EBS Oslo gebruikt het cijfersysteem van de WFA niet in hun trainingsprogramma. In plaats daarvan leren je meer praktische moves die je achter de bar kunt gebruiken.

De stad

Olso is de mooiste, cultureelste en uniekste stade van Europa. Het is zo veelzijdig, je kan een duik nemen in een van de fjorden, wandelen in de bossen of naar een concert gaan, en dat allemaal op dezelfde dag. Voeg deze mix van musea van wereldklasse, bloeiende borrelcultuur en een briljante bartending scene samen en je hebt het recept voor een fantastische stad!

EBS Oslo moet zeker de nummer 1 keuze zijn voor alle muziek fans. Oslo heeft één van Europa’s grootste en bloeiendste muziek industrie. Deze stad heeft de meeste muziek optredens in Scandinavië. De festival hoogtepunten zijn onder andere het Inferno festival, The Norwegian Wood Music festival en het Øya festival.

Deze festivals trekken zowel wereldwijde supersterren als up-coming bands aan. Dus zorg dat je tenminste één van deze festivals bezoekt terwijl je in Oslo bent.

Er is een grote focus op de microbrouwerijen, ambachtelijke bieren en cocktails in Oslo. Dit betekent dat het niet alleen een van Europa’s meest innovatieve bartending scene heeft, maar ook een van de meest welvarende. Er kan dus veel geld worden verdiend zodra je klaar bent met je EBS cursus.

Tijdens de 4 weken durende cursus kan je alvast op verkenning gaan naar de beste bars in de stad. Hierdoor weet je ongeveer hoe het is om een bartender te zijn in Oslo.

Taal beschikbaar:

Bij EBS Oslo kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

  • Engels

Kijk goed of jij de juiste taal selecteert bij het boeken. Om de cursus in een geselecteerde taal te volgen, moet je zeker zijn dat jij die taal goed beheerd, ook in je professionele werkvaardigheid. Bijvoorbeeld, in de geselecteerde taal moet je over verschillende onderwerpen kunnen discussiëren en je moet begrijpen wat andere mensen zeggen.

 

Heb je nog vragen? Wil je advies?

Neem contact op met ons EBS Care team!

Oslo Barschool Videos

Book Oslo Barschool

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 06 May 2019 - 31 May 2019 Limited spaces
  • 17 Jun 2019 - 12 Jul 2019 Limited spaces
  • 19 Aug 2019 - 13 Sep 2019 Available

View all dates

View all course dates & book

Oslo Barschool Students

Jasper Vinck
Het is goed dat er op verschillende vlakken wordt gewerkt. Niet één specifiek onderdeel wordt intensief getraind, maar op alle... Jasper Vinck
More reviews

Oslo Barschool foto's

Meer foto's

Oslo Barschool Location


All our schools