LEER BARTENDING ONDER DE SPAANSE ZON

Mallorca Barschool

WORD EEN BARTENDER IN EEN VAN DE POPULAIRSTE FEESTPLEKKEN VAN EUROPA

DE SCHOOL

De bartenderschool van Mallorca ligt in het hart van de hoofdstad, Palma. Het ligt in het centrum van de stad; omringd door cafés, bars, restaurants, parken en winkels. De school biedt gratis WiFi en heeft overal airconditioning, een absolute must in de zomer als het 30 graden wordt. Het prachtige strand van C’an Pere Antoni ligt op slechts 20 minuten afstand, zodat je elke dag na de les van de zon kunt genieten.

DE KENMERKEN VAN DE SCHOOL

• 14 barstations
  • 14 stations voor free pour
  • 14 stations voor training
  • 1 livebar
  • Koffiegedeelte
  • Terras
  • Chill-out ruimte
  • Keuken
  • Bartending winkel

HET EILAND

Mallorca is een van de prachtige eilanden van de Spaanse eilandengroep de Balearen in de Middellandse Zee. Er gaan jaarlijks duizenden internationale feestgangers naar het eiland die op zoek zijn naar plezier onder de zon. De mix van prachtige stranden en een beroemd nachtleven maakt Mallorca een van de beste bestemmingen van Europa en het is de perfecte plek om een bartender te worden!

Palma is historisch, stijlvol en bruist van het leven. De stad heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke herontwikkeling doorgemaakt, dan dat heeft geleid tot een opleving in de lokale cultuur en het nachtleven. Je zal veel tijd doorbrengen in de wijk Santa Catalina, waar enkele van de beste cocktailbars, dakterrassen en restaurants van de stad te vinden zijn.

Na het afstuderen heb je allerlei mogelijkheden om in Palma of in de omgeving van Magaluf seizoensgebonden barwerk vinden. Klinkt Mallorca als jouw bartending-eiland?

WAT IS ER TE DOEN

We hebben een lijst samengesteld van de top 10 dingen die je moet doen in Mallorca:

• Huur een scooter en verken het eiland
  • Verken de prachtige hoofdstad Palma
  • Ga racen met je vrienden op de kartbaan
  • Geniet van de zon op een van de prachtige stranden
  • Ontdek het ondergrondse grottenstelsel Dragon Caves
  • Daag jezelf uit en ga rotsklimmen
  • Breng een bezoekje aan het Castell de Bellver
  • Lekker plezier hebben en ’s avonds minigolfen
  • Ga naar de Olivar Markt voor het beste Spaanse eten
  • Ga naar het noorden naar Cap de Formentor voor een spectaculair uitzicht

Nu weet je alles over onze bartenderschool in Mallorca en wat er te doen is op het eiland.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de cursus en zorg dat je een plekje achter de bar bemachtigt!

Bij EBS Mallorca kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

• Fransk
  • Italiensk

Neem gerust contact op met, EBS Care zij zullen je helpen.

Mallorca Barschool Videos

Book Mallorca Barschool

• 21 Jan 2019 - 15 Feb 2019 Limited spaces
  • 18 Feb 2019 - 15 Mar 2019 Limited spaces
  • 18 Mar 2019 - 12 Apr 2019 Limited spaces

• 21 Dec 2018 - 22 Dec 2018 Fully booked
  • 15 Feb 2019 - 16 Feb 2019 Available
  • 15 Mar 2019 - 16 Mar 2019 Available

Mallorca Barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Mallorca Barschool foto's

Mallorca Barschool Location