EBS Las Vegas

Welkom bij EBS Las Vegas

EBS Las Vegas

Welkom bij EBS Las Vegas

Las Vegas Barschool

Lang Leve EBS Las Vegas!

Wat er gebeurt in Vegas, blijft in Vegas

USA_Las_VegasGeen enkele andere stad in de wereld koestert professionele bartending meer dan Las Vegas. Met zijn ontelbare lobby’s, VIP-gebieden, high-roller tafels, suites en luxe bartending, zijn hoge kwaliteit bartenders broodnodig. Mensen willen geld graag stijlvol verliezen, met een grote cocktail in hun hand.

Wat er gebeurt in Vegas…

Jouw Las Vegas instructeurs zijn meervoudige flair- en mixologiekampioenen, en ze weten alles wat er te weten valt over Vegas. Met een verbluffende hoeveelheid entertainment die er in één enkele stad te vinden is, ga je een waanzinnige tijd tegemoet, terwijl je EBS gecertificeerd wordt in Las Vegas, met het meest ontwikkelde bartending programma ter wereld.

Vegas, de ambiance, de shows en natuurlijk de clubs! Elke artiest waar jij en je  vrienden fan van zijn, hebben een optrekje in Vegas, of het nu gaat om Avicii, Tiësto, Calvin Harris, Afrojack, Axwell, Carl Cox, Bingo Players, Kaskade, Krewella, Martin Solveig, Oakenfold of Steven Angello – en de lijst gaat maar door. En Vegas biedt zelfs nog véél meer, zoals de ongelooflijke outdoor-activiteiten in en rond Las Vegas. Gemotoriseerde activiteiten, watersport, wandelen, fietsen en zelfs skiën met de Mt. Charleston op slechts 45 minuten rijden.

Het is dus niet de vraag of jouw EBS-ervaring onvergetelijk zal zijn, maar hoe onvergetelijk jij deze zelf gaat maken! Nascar races, indoor skydiven, woestijnracen en natuurlijk de vele shows. En zelfs als gokken niet jouw ding is, de casino’s zijn een bezoekje meer dan waard, al is het alleen maar om te zien waar al die klassieke films werden opgenomen.

Verdien GROF geld in Las Vegas

Las Vegas is een speciale plaats waar hyper-luxe hotels samenkomen met het allerbeste van de showbizz wereld, en iedereen die in Vegas komt is vastbesloten om  er een geweldige tijd te hebben. Die houding komt duidelijk naar voren in de zeer royale fooiencultuur: In de meer populaire nachtclubs, worden fooien van meer dan $500 per nacht als normaal beschouwd.

De Locatie
EBS Las Vegas ligt op loopafstand van de EBS accommodatie, wat superhandig is. Renaissance Drive ligt in hetzelfde blok, en je zult sneller naar de school lopen dan dat je “EBS Las Vegas” kunt zeggen. Supergemakkelijk, en minder dan 600 meter ervandaan.

Taal beschikbaar:

Bij EBS Las Vegas kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

  • Engels
  • Frans
  • Italiaans

Kijk goed of jij de juiste taal selecteert bij het boeken. Om de cursus in een geselecteerde taal te volgen, moet je zeker zijn dat jij die taal goed beheerd, ook in je professionele werkvaardigheid. Bijvoorbeeld, in de geselecteerde taal moet je over verschillende onderwerpen kunnen discussiëren en je moet begrijpen wat andere mensen zeggen.

 

Heb je een vraag? Wil je meer advies?

Neem gerust contact op met EBS Care, EBS Care zij zullen je helpen.

Las Vegas Barschool Videos

Sorry, there are no course dates available for this school at this time.

Las Vegas Barschool Students

Shakira van de Corput
Het was voor mij een pittige opleiding omdat ik geen enkele ervaring achter de bar of over cocktails had! Maar... Shakira van de Corput
Roy Iersel
4 weken EBS Las vegas, een uitdaging, maar wel eentje die haalbaar zou moeten zijn, dacht ik voordat ik Roy Iersel
hidde vos
Ik heb zoveel geleerd, leuke mensen leren kennen en zoveel onwijs leuke dingen gedaan! Ik werd met alles geholpen waar... hidde vos
More reviews

Las Vegas Barschool foto's

Meer foto's

Las Vegas Barschool Location


All our schools