EBS Dublin

Welkom bij EBS Dublin

EBS Dublin

Welkom bij EBS Dublin

Dublin Barschool

#EBSDublin heet je welkom

Ierlands bekende pub cultuur is zeker geen slecht startpunt voor een carrière in bartending. Maar wanneer het om een internationaal erkend certificaat gaat, moet je bij #EBS Dublin zijn!

EEN TRAININGSFACILITEIT SPECIAAL VOOR COCKTAIL BARTENDERS

De nieuwe EBS school bevindt zich in North King Street in hartje Dublin. De school is op steenworp afstand van de meest fantastische bars en restaurants die de stad te bieden heeft. Jij hoeft je geen zorgen te maken om hoe jij naar de school toe komt want het is op een 20 minuten loop afstand van jouw hostel.

De nieuwe EBS Dublin locatie is enorm. Het heeft een 14 meter lange bar met 12 bar stations, flair ruimtes, een studeerkamer, een chill ruimte en een barista academie. De chill ruimte heeft onder andere een Xbox, zitzakken, tafeltennistafel, voetbaltafel en air-hockey tafels. Dublin heeft alles dat het professionele bartenden te bieden heeft, zoals vriendelijke mensen, een bruisend nachtleven, goede bartending mogelijkheden en een barteding school van wereld klasse – EBS Dublin!

Vijftien minuten verwijderd van het hostel, in het centrum op Smithfield Square vind je #EBS Dublin. De Old Old Jameson Whiskey destilleerderij ligt op een steenworp afstand en natuurlijk zijn er ook een hoop leuke bars en restaurants te vinden.

Wanneer je na je cursus wilt gaan werken kun je gebruik maken van de contacten die #EBS Dublin in de de bartending gemeenschap heeft. Binnen no-time ben je achter de bar te vinden!

Taal beschikbaar:

Bij EBS Dublin kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

  • Engels
  • Italiaans

Kijk goed of jij de juiste taal selecteert bij het boeken. Om de cursus in een geselecteerde taal te volgen, moet je zeker zijn dat jij die taal goed beheerd, ook in je professionele werkvaardigheid. Bijvoorbeeld, in de geselecteerde taal moet je over verschillende onderwerpen kunnen discussiëren en je moet begrijpen wat andere mensen zeggen.

 

Heb je een vraag? Wil je meer advies?

Neem gerust contact op met EBS Care, zij zullen je helpen.

Dublin Barschool Videos

Book Dublin Barschool

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 22 Apr 2019 - 17 May 2019 Limited spaces
  • 20 May 2019 - 14 Jun 2019 Limited spaces
  • 24 Jun 2019 - 19 Jul 2019 Limited spaces

View all dates

View all course dates & book

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 19 Apr 2019 - 20 Apr 2019 Fully booked
  • 17 May 2019 - 18 May 2019 Limited spaces
  • 14 Jun 2019 - 15 Jun 2019 Available

View all dates

View all course dates & book

Dublin Barschool Students

Hessel Van Leeuwen
Het was een geweldige ervaring, waar ik in mijn leven nog veel aan kan hebben. Veel geleerd over cocktails en... Hessel Van Leeuwen
Yvonne  Dirkx
het waren vier leuke weken, wel heel hard moeten werken en veel moeten leren, maar zeker de moeite waard geweest... Yvonne Dirkx
Britt  Mosselmans
Hey EBS! Ik heb een schitterende ervaring opgedaan bij jullie. De theorie rond alle dranken, de recepten, de flair... was geweldig.... Britt Mosselmans
More reviews

Dublin Barschool foto's

Meer foto's

Dublin Barschool Location


All our schools