EBS Berlijn

Welkom bij EBS Berlijn

EBS Berlijn

Welkom bij EBS Berlijn

Berlijn Barschool

Welkom bij EBS Berlijn!

Ich bin ein Berliner

rome.stamp
Deze stad met haar rijke geschiedenis wordt vaak ‘de poort naar het oosten’ genoemd. In alle uithoeken van deze prachtige stad is er dan ook creativiteit, ondernemerschap en een heel divers nachtleven te vinden. Als je nog niet in Berlijn geweest bent, zal je versteld staan van het aantal kleine bars, galerijen, coffeeshops en restaurants die deze plek telt. In tegenstelling tot andere Europese metropolen is Berlijn heel betaalbaar en de stad barst van de diverse clubs waar dance gedraaid wordt. Van welke muziek je ook houdt, in Berlijn kunnen jij en je vrienden het vinden.

Berlijn is een cocktail van bartending, nachtleven en creativiteit

De Berlijnse leraars zijn zwaargewichten die aan bartendingwedstrijden deelnemen, dus voor het educatieve gedeelte van je verblijf in Berlijn is al gezorgd. De Berlijnse standaardopleiding omvat vier weken barpraktijk, excursies, studie, masterlessen in sterke dranken en natuurlijk ­ tijd en plezier met andere bartendingstudenten van over de hele wereld.

En wist je dat je met een EBS-diploma automatisch toegang krijgt tot MatchStaff.com? Dit is een jobportal waarop je de meest interessante en veelbelovende bartenderjobs ter wereld vindt. En als je nog wat langer in de stad wil blijven, ­ waarom niet? Ervaren bartenders worden hier erg gerespecteerd en gezocht; omwille van de bekende clubs, hotels en weekendverblijven is er in en rond Berlijn altijd werk te vinden.

Het interieur van de school ziet er ongelooflijk cool uit en past perfect in deze stad waar design, geschiedenis en vintage hand in hand gaan. Gepassioneerde professionals leren je de kneepjes van het vak, en buiten de lesuren kunnen jij en vrienden de stad verkennen. Je opleiding bij EBS Berlijn wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Het gebouw
Berlijn heeft een uitstekend openbaar vervoersysteem en je in de stad verplaatsen is dan ook een fluitje van een cent. Je school ligt op wandelafstand van het Berlijnse Westhafen trein- en metrostation. Voor je dagelijkse dosis beweging kan je naar het Fritz-Schloß park om de hoek, en als je een van de stadscentra in wil (er zijn er meerdere) heb je daar niet meer dan 15 minuten voor nodig.

Taal beschikbaar:

Bij EBS Berlin kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

  • Engels
  • Duits
  • Frans

Kijk goed of jij de juiste taal selecteert bij het boeken. Om de cursus in een geselecteerde taal te volgen, moet je zeker zijn dat jij die taal goed beheerd, ook in je professionele werkvaardigheid. Bijvoorbeeld, in de geselecteerde taal moet je over verschillende onderwerpen kunnen discussiëren en je moet begrijpen wat andere mensen zeggen.

 

Heb je een vraag? Wil je meer advies?

Neem gerust contact op met EBS Care, EBS Care zij zullen je helpen.

Berlijn Barschool Videos

Book Berlijn Barschool

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 29 Apr 2019 - 24 May 2019 Limited spaces
  • 03 Jun 2019 - 28 Jun 2019 Limited spaces
  • 01 Jul 2019 - 26 Jul 2019 Limited spaces

View all dates

View all course dates & book

Berlijn Barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Berlijn Barschool foto's

Meer foto's

Berlijn Barschool Location


All our schools