STUDENTENLEVEN

Er is na schooltijd veel te doen in Barcelona en daar geven we je maar al te graag advies over. Je kunt shoppen, stappen of toeristische trekpleisters zien. We organiseren ook onze eigen evenementen. Deze zijn erg populair onder de studenten en het is een goede manier om je medestudenten beter te leren kennen. Dit zijn een aantal van de evenementen die EBS organiseert:

EBS Barcelona

EBS Activiteiten

Hier zijn enkele van de typische activiteiten die onze studenten buiten de lesuren graag doen: Merk wel op dat NIET al deze activiteiten in de cursus inbegrepen zijn, omdat we de prijzen van de cursus voor de studenten zo laag mogelijk willen houden.

BARSIMULATIE BIJ HET TOC HOSTEL

Wij weten hoe belangrijk het is om praktijkervaring op te doen om jou klaar te stomen voor jouw carrière als bartender. Daarom organiseren wij op de derde vrijdag van de cursus een Barsimulatie in het TOC Hostel: we kiezen 1-2 studenten per cursus (ENG/FR/IT/SP) om achter de bar te springen en voor één avond te werken. Ben jij er klaar voor?

EBS KROEGENTOCHT

Un mojito, por favor! Onze bekende kroegentocht doen we in de eerste week van de cursus. We gaan van bar naar bar op de beste plaatsen van Barcelona, waardoor je ook nog eens het geweldige nachtleven van Barcelona leert kennen, samen met de andere studenten.

FILMAVOND

Inspiratie kun je op de meest gekke plaatsen vinden, zoals op een filmavond? Je kunt kiezen uit Hey Bartender, een documentaire over twee jongens die hun dromen willen laten uitkomen met bartending, of de meest bekende bartending film, Cocktail. Een film over Brian Flanagan (Tom Cruise) die naar New York verhuist, en om daar te kunnen leven begint hij als bartender te werken, waarna hij de beste wordt.

AFSTUDEERDINER

Is er een betere manier om het afstuderen te vieren dan met een geweldige maaltijd bij het mooie strand van Barcelona? Dit wordt gedaan op de laatste donderdag van de cursus, waarna we uit zullen gaan in één van de grootste nachtclubs in de omgeving. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke avond!

COSTA CARIBE WATERPARK - PORTAVENTURA PRETPARK

Ga met ons mee voor een geweldige dag! In de zomer zullen we naar het Costa Caribe waterpark gaan, dus wees klaar om rond te dobberen in de rivier of voor de waaghalzen, alle enorme glijbanen af te gaan! In de wintermaanden kom je oog in oog te staan met de achtbanen in het pretpark Portaventura. Wanneer dan ook, bereid je erop voor om een hoop lol te hebben!

LOKALE EVENEMENTEN

Als er een lokaal evenement wordt georganiseerd is #EBSBarcelona daar zeker bij! De stad en omgeving hebben zoveel om te doen, van een wedstrijd van FC Barcelona, naar het carnaval in Sitges, het stierenrennen in Pamplona, een tomatina gevecht in Valencia, het Barcelona Holi Colour Festival en het Sonar music festival. Er is altijd wat te doen in Barcelona!

EBS SPECIALE LES

In de derde week van de cursus gaan we wat anders doen! Daarom plannen we dan altijd een speciale les: we gaan naar het strand voor wat frisse zeelucht! We splitsen op in groepen om volleybal te spelen en flairtraining te doen. Op de koudere dagen doen we binnen een flair-battle in EBS stijl!

SKATEN

De beste manier om Barcelona te ervaren is door te skaten. Tijdens de koudere maanden nemen we onze studenten mee naar Camp Nou voor een leuke winteractiviteit, een dag schaatsen in een van de grootste ijsbanen van Barcelona. En vergeet niet dat je in de skate-hoofdstad van Europa bent: skateboards, longboards of rolschaatsen, kies je favoriet en rol de stad door!

EBS Locaties

Welkom in Barcelona, studeer overdag bij EBS en ontdek Barcelona in de avond en in het weekend.

PARC GUELL

Door UNESCO uitgeroepen tot ‘Patrimony of Mankind’ in 1984. Dit park heeft geweldige aanzichten – dit kun je niet missen.

NOU CAMP

De thuishaven van één van de beste voetbalteams in de wereld. Met ongeveer 100,000 zitplaatsen is het één van de grootste stadions ter wereld, geweldig uitzicht als je bovenaan zit. Zelfs als je niet van voetbal houdt, is het een mooie ervaring.

CASA BATILO

Eén van Gaudi’s twee huizen waar je naar binnen kunt om de geweldige verbeeldingskracht van deze architect te bewonderen.

GOTISCH KWARTIER

Een geweldig deel van Barcelona om te ontdekken – tal van smalle straten komen bij elkaar en eindigen in een mooi plein met winkels, bars en schilderachtige gebouwen.

LA RAMBLA

De beroemde 1,2 kilometer lange straat met bomen aan weerszijden.

LA PEDRERA

Nog één van Gaudi’s wereld erfgoed plekken om te ontdekken