ACCOMMODATIE

Montsio

Montsio is een nieuwe accommodatie die alleen toegankelijk is voor studenten van EBS Barcelona. Jouw accommodatie ligt op slechts 1 minuut afstand van de school. Dus je kan rollend naar de bar, beter gaat het niet worden. De accommodatie ligt in de buurt Gothic, een van de beste buurten van de stad. Tot 80 studenten kunnen in kamers voor 2, 4, 6 of 8 personen verblijven; dit betekent dat je meteen al nieuwe vrienden maakt.

Montsio biedt ook gratis WiFi aan en een uitgebreide keuken zodat je op ieder moment van de dag lekker kan koken. Je kan ook goed relaxen met je nieuwe EBS vrienden in de chill room, want die heeft een grote flat screen TV.

APPARTEMENT IN GRACIA

Het appartement ligt in Gracia, een van de meest unieke en creatieve wijken in de stad.Het is gevuld met hippe bars, uitzonderlijke restaurants en ongelooflijke graffiti: het is een geweldige plek om te verblijven!

Het appartement bestaat uit 4 slaapkamers en elke kamer heeft een capaciteit van 4 personen. Er is ook een groot terras waar je kunt ontspannen tot 10 uur ’s avonds en de accommodatie wordt elke week grondig gereinigd.

Het appartement biedt:

• WiFi
  • Wasmachine
  • Volledig uitgeruste keuken
  • Lakens
  • Kussen
  • Een handdoek
  • Twee badkamers

De school ligt op slechts drie metrohaltes van het appartement verwijderd. Via de L3 (groene lijn) ben je in nog geen 7 minuten in het centrum van de stad!

* Houd er rekening mee dat je niet kunt kiezen in welke accommodatie je verblijft.Je krijgt automatisch een plaats in de accommodatie toegewezen.

** Let op: als je een student bent van de 10-daagse Advanced Bartender Cursus, dan verblijf je in een andere accommodatie, het TOC Hostel, voor de duur van je cursus.

ACCOMMODATIE FOTO'S

ACCOMMODATIE LOCATIE