STUDENTENLEVEN

Bad Gastein biedt tal van activiteiten aan zodat jij je vermaakt in je vrije tijd. De meeste activiteiten kun je doen tegen een kleine betaling, maar sommige zijn gratis voor onze studenten – gesponsord door EBS.

EBS Bad Gastein Facebook

EBS Activiteiten

Hier zijn enkele van de typische activiteiten die onze studenten buiten de lesuren graag doen: Merk wel op dat NIET al deze activiteiten in de opleiding inbegrepen zijn, omdat we de prijzen van de opleiding voor de studenten zo laag mogelijk willen houden.

Felsentherme Spa

Felsentherme is een must, met haar buitenzwembaden (36 graden), watervallen, glijbanen en sauna’s. Al het water komt direct van de bergen en wordt elke dag ververst. Chloor is niet nodig, waardoor het ook nog eens milieuvriendelijk is.

Skiën en Snowboarden

Op skivakantie in Bad Gastein heb je toegang tot vijf grote bergen. Je kunt op expeditie gaan naar Sportgastein en je hartslag en adrenaline door je lichaam voelen gaan wanneer je afdaalt van Dorfgastein. Er zijn veel goede ski scholen, leuke parken en de mogelijkheid om off-piste te gaan met een gids.

Ijsklimmen

Ijsklimmen is een extreme sport, maar met een professionele berggids is er niets om bang voor te zijn. De gidsen weten alles over veiligheid en geven de beste instructies aan beginners. Ze zorgen ook dat al het benodigde materiaal aanwezig is.