EBS Bad Gastein

Welkom bij EBS Bad Gastein

EBS Bad Gastein

Welkom bij EBS Bad Gastein

Bad Gastein Barschool

De School

Onze #EBSBadGastein bartender school biedt een super exclusieve cursus aan, één keer per jaar. Dat vindt plaats net voor het ski-seizoen begint in De Alpen. Dat resulteert in weinig beschikbaarheid, dus je moet snel zijn met het boeken van de coolste cursus van het jaar!

Op een bepaald moment tijdens de cursus, komen managers van bars en nachtclubs uit Bad Gastein, Wagrain en St. Johann langs om jouw skills op school te checken, op een MatchStaff event. Dit is een ideaal moment voor jou om een goede indruk achter te laten en hopelijk resulteert dat in een baan, na het afronden van de cursus. Wat is een betere manier om het begin van jouw bartending carrière te starten, dan een onvergetelijke vakantie in de sneeuw.

Alles bij #EBSBadGastein is onder één dak, de faciliteiten voor de training, accommodatie en zelfs de nachtclub! Dat betekent dat je uit je bed naar de les kan rollen, een paar pistes kunt pakken na schooltijden, en heel de avond partyen…. Alles op dezelfde plaats!

De stad

Bad Gastein is een stad die bekend staat om het skiën en de spa, gelegen in het prachtige Hoge Tauern National Park, in het hart van de provincie Salzburh. De Bad Gastein Vallei bevat fantastische pistes om te skiën/snowboarden. Ook is er genoeg zitplaats in de Gondola lift om je naar de volgende pitste te brengen. Het maakt niet uit of je een ski kampioen bent of een groentje, je zult houden van de Bad Gastein pistes!

Na de dagen vol adrenaline in de sneeuw, waarom niet even chillen in één van de prachtige lente warmte spa’s!? Er zijn genoeg spa’s in de omgeving, maar het Felsentherme Thermal Bath ligt ongeveer 5 minuten van de school vandaan. Dat is zeker een bezoekje waard! De spa biedt verschillende spa behandelingen en een heet natuurlijk buitenbad, wat het gehele jaar geopend is.

Vergeet alle spa ervaringen die je ooit hebt meegemaakt, dit is een unieke en onvergetelijke ervaring, zwemmend in een natuurlijk heet buitenbad omringt door besneeuwde bergen.
De stad zelf geeft een betoverend gevoel door haar traditionele gebouwen, adembenemende landschappen en het lokale embleem, de Bad Gastein waterval! De waterval gelegen in het stadscentrum en heeft een hoogste van 341 meter!

Bad Gastein aangesloten bij andere steden in Oosterijk zoals, Vienna, Linza, Salzburg en Graz. Er zijn EuroCity en InterCity treinen die regelmatig dwars door de stad heen rijden, er is dus geen excuss om de rest van Oosterijk niet te bezoeken.

Taal beschikbaar:

Bij EBS Bad Gastein kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

  • Engels

Kijk goed of jij de juiste taal selecteert bij het boeken. Om de cursus in een geselecteerde taal te volgen, moet je zeker zijn dat jij die taal goed beheerd, ook in je professionele werkvaardigheid. Bijvoorbeeld, in de geselecteerde taal moet je over verschillende onderwerpen kunnen discussiëren en je moet begrijpen wat andere mensen zeggen.

 

Heb je een vraag? Wil je meer advies?

Neem gerust contact op met, EBS Care zij zullen je helpen.

Bad Gastein Barschool Videos

Book Bad Gastein Barschool

Our next 3 course dates, or view the complete list of dates.

  • 11 Nov 2019 - 06 Dec 2019 Limited spaces

View all dates

View all course dates & book

Bad Gastein Barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

More reviews

Bad Gastein Barschool foto's

Meer foto's

Bad Gastein Barschool Location


All our schools