De officiële EBS Cocktails app is nu gelanceerd!

29th februari 2016
De officiële EBS Cocktails app is nu gelanceerd!

Laten we eerlijk zijn, iedereen heeft hulp nodig als het neer komt op feiten. Vooral wanneer je de 4-week durende European Bartender opleiding volgt, dan moet je meer dan 80 cocktails onthouden. ” Hoe moet ik dat doen?”, we horen het je al zeggen.

Hier bij de European Bartender school, hebben wij de ultieme oplossing voor elke EBS students om de gehele cocktail lijst te onthouden. EBS presenteert met trots de officiële EBS cocktails app voor iOS en Android apparaten. De app bezit meer dan 80 cocktails op de memoriekaarten, jij ziet je resultaten gelijk en het maakt het oefenen van de EBS cocktails makkelijker dan hiervoor.

02-app-image

In deze moderne tijd is alles mobieler, sneller en makkelijker geworden om te gebruiken. Een applicatie is tegenwoordig zo belangrijk geworden en het kan niet meer weg worden gedacht uit het dagelijkse leven. Daarom heeft EBS besloten om de studenten te helpen door middel van het creëren van één app, zodat iedereen de EBS cocktails makkelijk kan oefenen en zonder al te veel moeite.

Heb je opgemerkt dat wanneer jij jouw telefoon bij je hebt, je vaker geneigd bent om nog een ronde Candy Crush te spelen of een paar Snapchats uit te sturen? Het feit dat de app altijd bij je is, is een reden waardoor jij meer gaat oefenen. En dat ga jij zeker zien aan je testresultaten, want die gaan snel veranderen.

De cocktails app heeft een zelftest, dit houdt in dat jij altijd je score kan zien en dat jij kunt zien welke fouten je hebt gemaakt. Haal al je EBS vrienden bij elkaar en test wie welke cocktail kennis heeft zodat studeren nog leuker, sneller en memorabele wordt. Jullie zullen elkaar bedanken na het examen!

04-graduating

De European Bartender School is de grootste en de meest professionele bartender school in de wereld. Wij zijn gepassioneerd en serieus over onze bartending opleiding, en wij willen zeker zijn dat elke student de beste exeperience heeft. De cocktails app is een andere manier om de uiterste EBS kennis en ervaring uit de studenten te halen, en dat wij zeker zijn dat zij zullen slagen en goede cijfers behalen.

Zoek ‘EBS Cocktails’in de Google Play store en download de app vandaag nog.

DOWNLOAD IN PLAY STORE

Zoek ‘EBS Cocktails’in de ITunes store en download de app vandaag nog.

DOWNLOAD IN iTUNES