Promoties

Hier vind je al onze promoties voor deze maand die jou helpen de bartender cursus van je dromen te boeken!

Ontvang gratis maaltijden gedurende je verblijf bij EBS Phuket!

Goed nieuws: je bent nog op tijd om jouw EBS Phuket cursus te boeken met deze geweldige aanbieding! We hebben besloten om deze unieke aanbieding t/m 30 september te verlengen.


De interesse in EBS Phuket is nog nooit zo groot geweest en wij kijken uit naar ons volgende volgeboekte seizoen. Wees er snel bij, we hebben slechts een paar plekken over en je kunt nog boeken! Daarom bieden wij nu een exclusief Food pakket aan tijdens de gehele 4 weken durende Internationale Bartender Cursus voor degenen die vóór 30 september boeken. (Deze aanbieding is beperkt tot het aantal beschikbare plekken).


EBS Phuket is een bartenderschool in een paradijs, en heeft nu een uniek aanbod: als je de code PHUKETFOOD18 invoert bij het boeken van je Internationale Bartender Cursus , krijg je een gratis FOOD PAKKET!


Het aanbod bestaat uit:

Ontbijt en lunch buffet (bereid door onze eigen chef-kok) zowel uit de westerse en de Thaise keuken, van maandag tot en met vrijdag gedurende je hele verblijf. Wij kunnen maaltijden aanpassen op aanvraag (zoals bijvoorbeeld vegan, vegetarisch of rekening houdend met voedsel-allergieën).


Waarom EBS Phuket?

Ervaar 's werelds beste bartenderopleiding bij European Bartender School, Phuket. Je zult genieten van de hemel op aarde en vrienden maken van over de hele wereld terwijl je de beste bartenderopleiding volgt - de enige opleiding die je exclusieve toegang geeft tot ´s werelds grootste bar-job pool, EBS MatchStaff.


EBS Phuket biedt het komende seizoen cursussen in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Zweeds/Noors.


Belangrijk - Zorg ervoor dat je jouw cursus boekt en de promotiecode PHUKETFOOD18 invoert vóór 30 september 2018. Zorg er ook voor dat je de eerste termijn (of het gehele bedrag) binnen 7 dagen na het boeken betaalt, anders zal de aanbieding vervallen.

Voucher:PHUKETFOOD18 Als je een voucher wil gebruiken, vul dan bij het boeken de vouchercode in en klik op "gebruiken".

VERLOOPT: 2018-09-30

Algemene voorwaarden - Deze aanbieding is uitsluitend geldig als je de Internationale Bartender Cursus bij EBS Phuket boekt voor 30 september 2018. (Deze aanbieding is beperkt tot het aantal beschikbare plekken).
EBS Amsterdam - Gratis Mixology Cursus

Boek de International Bartender Cursus bij EBS Amsterdam die begint op een van de geselecteerde data en ontvang gratis de Mixology cursus!


Deze aanbieding is van toepassing op de International Bartender cursussen die beginnen op:

  • 1 oktober 2018 - Inclusief de mixology cursus van 26-27 oktober
  • 29 oktober 2018 - Inclusief de mixology cursus van 23-24 november

Boek een van de twee cursussen vóór 26 Oktober 2018 om dit geweldige aanbod te ontvangen!


Belangrijk - zorg ervoor dat je de eerste termijn binnen 7 dagen na de dag van het boeken betaalt, anders zal de aanbieding vervallen.


Zo gebruik je de promotie code:

  1. Selecteer een van de International Bartender Cursussen startend op 1 of 29 oktober 2018 (Accomodatie is optioneel).
  2. Vul jouw details in.
  3. Wanneer je daarna aankomt bij de lijst met extra opties, selecteer dan de Mixology cursus (accomodatie is optioneel). Onthoud dat de accomodatie niet inbegrepen is voor de Mixology cursus.
  4. Vul de promotie code in; de prijs van de cursus word automatisch van het totaalbedrag afgetrokken.
  5. Selecteer jouw manier van betalen en maak je klaar voor je nieuwe avontuur!

Voucher:AMSMIX18 Als je een voucher wil gebruiken, vul dan bij het boeken de vouchercode in en klik op "gebruiken".

VERLOOPT: 2018-10-26

Algemene voorwaarden - Aanbieding is uitsluitend geldig als je de Internationale Bartender Cursus bij EBS Amsterdam boekt startend op 1 oktober 2018 of op 26 oktober 2018. De Mixology Cursus kan alleen bij EBS Amsterdam worden gevolgd. De accomodatie tijdens de Mixology Cursus is niet inclusief.

EBS Las Vegas biedt een fantastische ervaring

Boek bij EBS Las Vegas en krijg er gratiseen extra geweldige ervaring bij.


Nu is het perfecte moment om je cursus in Las Vegas te boeken!


Het is geen geheim dat Las Vegas een van de ultieme bartending-bestemmingen ter wereld is. Het is de stad waar de meeste bartenders allerlei ongelooflijk tricks doen. Boek nu je cursus en je krijgt er gratis nog een geweldige Las Vegas experience bij!


Boek nu je cursus bij EBS Las Vegas en krijg:

• Een partybus-tour met een open bar

• Tochtje op 's werelds hoogste reuzenrad met open bar

• Feest met cocktailbar in het reuzenrad

Gratis beschikbaar voor de eerste 50 personen die hun cursus bij EBS Las Vegas boeken.


Belangrijk - zorg ervoor dat je de eerste termijn binnen 7 dagen na het boeken betaalt, anders zal de aanbieding vervallen.

Voucher:VEGASPARTY Als je een voucher wil gebruiken, vul dan bij het boeken de vouchercode in en klik op "gebruiken".

VERLOOPT: 2018-12-31

Algemene voorwaarden - De aanbieding is uitsluitend geldig als je een Internationale Bartender Cursus boekt bij EBS Las Vegas die in 2018 of 2019 begint. Je moet ten minste 21 jaar oud zijn om van deze aanbieding gebruik te maken.