Over EBS

24 jaar, meer dan 50.000 studenten

ebs is de grootste en meest professionele barschool ter wereld

EBS studenten gebruiken bartenden om te reizen over de hele wereld, hun studie te betalen, nieuwe vrienden te maken, netwerken te creëren, geld te verdienen en natuurlijk om plezier te hebben. Met 24 scholen verspreid over 17 landen en 4 continenten van de Verenigde Staten tot Australië leiden we bartenders op vanuit alle hoeken van de wereld. We werken nauw samen met grote merken in de industrie om ons constant te blijven ontwikkelen en om baankansen voor onze studenten te creëren over de hele wereld.

De wereldwijde bekendheid van EBS maakt het mogelijk om gemakkelijk een baan te vinden, zowel in het buitenland als in Nederland, dankzij onze vacaturewebsite MatchStaff.com. De European Bartender School zorgt voor een bar training met een perfecte balans tussen plezier en educatie. Het is het enige programma dat het leuk maakt een veelzijdige bartender te worden, omdat wij denken dat je sneller leert wanneer je plezier hebt in wat je doet. Dit maakt de European Bartender School het enige concept waarbij een baropleiding & reizen wordt gecombineerd.

EBS Partners

EBS werkt samen met een aantal van de meest gerespecteerde merken in de industrie, bekijk onze partners pagina voor meer informatie.

EBS Brand Partners

Bekijk onze brand partners en b2b pagina voor meer informatie over partnerschap.

onze scholen

We hebben momenteel 23 scholen, van locaties in de stad tot resorts aan het strand. We breiden nog steeds uit en openen ongeveer 2 à 3 scholen per jaar.