#EBSGradClub

De #EBSGradClub van de European Bartender School

Wij zijn de enige barschool met een studie en reisconcept. Geef onze afgestudeerden de kans om jou te laten zien hoe je met EBS jouw droomleven kunt leven

Sinds we in 1999 de European Bartender School hebben geopend, zijn er meer dan 60.000 studenten afgestudeerd die nu hun gedroomde leven als bartenders zijn gaan leven. Onze afgestudeerden stralen de EBS hard werken, hart en ziel filosofie uit en nemen deze mee in hun carrière als succesvolle bartenders.

Om het enthousiasme en het succes van onze afgestudeerden te vieren, willen we jou graag aan een aantal van onze meest inspirerende afgestudeerden voorstellen, die cocktail voor cocktail de wereld veroveren !

Maak kennis met de #EBSGradClub

Frida

Sinds Frida een EBS flair video online vond raakte ze geinspireerd om bartender te worden om zo de wereld over te reizen.

Frida nam het vliegtuig naar #EBSSydney om daar alle nodige vaardigheden te leren zodat ze haar droom kon gaan leven en keek nooit meer terug.

Na een seizoen in Sydney gewerkt te hebben, kwam Frida voor drie weken terug naar huis om vervolgens door te reizen naar #EBSMallorca. Daar verbrandde ze haar retour ticket en settelde zij zich voor een zomer in Mallorca.

Reken er maar op dat je Frida in de toekomst tegenkomt in een bar waar zij de menigte vermaakt, want deze meid is nog niet van plan te stoppen met het verkennen van de wereld!

Nicolas

Geïnspireerd door YouTube-video’s, heeft Nicolas de wereld van bartending ontdekt en vanuit Noorwegen heeft hij #EBSBarcelona gebeld en is ernaartoe gereisd. In Barcelona heeft hij zijn Spaans verbeterd en is er verliefd geworden op de bartending sector.

Als finalist van onze Ticket To The World, beleefde Nicolas opnieuw de maand van zijn leven met #EBSKos. Sinds zijn eerste kennismaking met de EBS levensstijl in 2012, is Nicolas eraan verslaafd geraakt en zit nu aan de andere kant van de wereld bij #EBSSydney en werkt daar als evenementencoördinator.

Sara

Met een bartending achtergrond in Frankrijk, merkte Sara dat ze hongerig was om meer te leren. Binnen een paar muisklikken en een chat met EBS CARE zat ze bij #EBSLondon. Londen bleek haar roeping te zijn toen ze in slechts 3 korte dagen een baan achter de bar vond! Vanuit ’s werelds cocktailhoofdstad belt deze jonge bartender nu naar huis.

Fred

Na een waanzinnige maand van studeren en feesten met #EBSKos, merkte Fred dat hij verslaafd was aan de EBS manier van leven. Aangetrokken tot het eilandleven vond Fred werk bij de Kyttaro Nightclub op Kos. Sinds zijn cursus is Fred nog steeds nauw betrokken bij het evenemententeam van de #EBSKos school en laat de huidige studenten versteld staan met zijn cocktail vaardigheden.

Josefine

Besmet met het reisvirus was het niet moeilijk om Josefine te overtuigen, toen haar vrienden voorgestelden om bij #EBSPhuket te gaan studeren. Na te zijn afgestudeerd bleef Josefine en reisde met nieuwe vrienden door Thailand. In deze tijd ontmoette ze haar beste vriend voor het leven. Samen joegen ze hun droom als bartenders na in Melbourne, Australië. Uiteindelijk terugkerend naar Zweden, kreeg Josefine het verlangen om terug  naar Australië te gaan. Nu eindelijk terug in Melbourne studeert ze evenementen, terwijl ze haar passie voor bartending nog steeds gebruikt om haar nieuwe leven te bekostigen.

Jesper

Na te zijn geïnspireerd door zijn 4-Weekse Internationale cursus bij #EBSBarcelona werd Jesper teruggetrokken naar de stad waar zijn bartending reis begon. Nadat hij een glimp had opgevangen van één van onze vele geweldige wedstrijden die we op Facebook laten zien, deed Jesper een aanvraag voor een Ticket to the World met EBS. In een oogwenk stond Jesper in de top 10 Flairers bij #EBSKos, strijdend voor het winnende ticket. Het volgende jaar van zijn leven was een wervelwind van wereldwijde belevenissen tijdens zijn bezoeken van de EBS scholen en vele beroemde bars. Jesper imponeert nu klanten met zijn barvaardigheden in Stockholm.

Doe met ons mee!

Neem vandaag nog op het juiste spoor om met onze 4-weekse cursus je gedroomde levensstijl te bereiken.

Reserveer nu