10 redenen om voor EBS te kiezen

Een cursus van de European Bartender School biedt de perfecte mix van een eersteklas bartendertraining en een sociale ervaring die je leven zal veranderen. We hebben 10 redenen samengesteld waarom wij dé school zijn voor jou.

1. Volg de meest doorontwikkelde bartendercursus

Wij bieden de meest uitgebreide professionele bartendercursus in de hele industrie. Tijdens onze Internationale Bartender Cursus krijgt je 100 uur training onder supervisie van instructeurs en elke dag praktische oefening aan echte barstations.

2. Kies uit ’s werelds grootste selectie aan bartenderscholen wereldwijd

Met meer dan 25 scholen in de hele wereld zijn wij ’s werelds grootste bartenderschool. We hebben scholen in tropische strandparadijzen, grote steden en zelfs in een ijskoud skiresort.

3. 100% gegarandeerd hulp met het zoeken van een baan met EBS MatchStaff

EBS MatchStaff is ons platform voor jobassistentie; het is gratis en exclusief voor EBS-afgestudeerden. Als afgestudeerde van EBS kun je naar vacatures zoeken in de meest ongelooflijke locaties overal ter wereld.

4. Betalen in 3 termijnen

Stel nu je cursusplaats veilig en betaal in 3 gemakkelijke termijnen. Investeren in je toekomst is nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest.

Jouw succesvolle bartending-carrière begint hier

• 100 uur training onder supervisie van een instructeur
  • cursusduur van 3 of 4 weken
  • Gratis hulp met het zoeken naar een baan met EBS MatchStaff

Boek nu

5. Behaal een wereldwijd erkend certificaat

Als afgestudeerde van EBS sta je automatisch met kop en schouders boven de concurrentie. Bars, locaties en drankmerken uit de hele wereld erkennen dat ons onderwijs van de hoogste kwaliteit is, en ze willen EBS Graduates graag inhuren.

6. Reizen en werken na de cursus

Als een EBS-bartender kun je reizen en werken over de hele wereld. Je kunt je wereldreizen jarenlang financieren dankzij je nieuwe vaardigheden. Maak een goede start door het beginpunt van je reis te kiezen.

7. Volg jouw cursus in het Engels.

Wij zijn een wereldwijde bartenderschool en daarom bieden wij ondersteuning in zoveel mogelijk talen. Als je interesse hebt om de cursus in het Engels te volgen, neem dan contact op met met een van onze internationale cursus adviseurs.

8. Leven zonder zorgen dankzij onze educatieve garantie en annuleringsverzekering

Met onze annuleringsverzekering kun je de cursusdatum en -bestemming wijzigen, of een restitutie krijgen bij onvoorziene omstandigheden. Je kunt bij EBS ook een educatieve garantie kopen. Zie het als een back-up plan voor het geval je zenuwachtig wordt bij je examens! Vraag je cursusadviseur naar de specifieke details van beide verzekeringen.

9. Vertrouw op ons – de grootste drankmerken in de industrie doen dat namelijk ook

De grootste drankmerken in de industrie ondersteunen EBS vanwege onze wereldwijde erkenning voor eersteklas onderwijs en de studenttevredenheid.

10. Treed in de voetsporen van 50.000 studenten

Net als elke andere student zul je bij EBS vertrekken met professionele bartending-vaardigheden, dierbare herinneringen, en internationale vrienden voor het leven.

Klaar voor een unieke ervaring?

Het begint allemaal met onze Internationale Bartender Cursus

Boek nu