17 redenen om voor EBS te kiezen

We krijgen een titel als “De Beste Bartender school van de Wereld” niet zomaar

Het heeft veel ‘’ hard work, spirit and soul ‘’ (en er zijn wat mojitos gemorst gedurende de weg) gekost om werelds grootste en meest professionele bartender school te worden. Nu hebben wij 25 scholen en een goede reputatie in de wereld. Hier zijn 17 redenen waarom wij werelds grootste bartender school zijn en waarom wij andere concurrenten op de markt kunnen aftroeven, waardoor wij de school voor jou zijn.

’s Werelds best ontwikkelde bartender programma

Wij geloven dat oefening kunst baart en dat perfectie tijd kost. Daarom bieden wij één van de meest uitgebreide cursussen, die in deze sector beschikbaar is. Onze cursus biedt jou 120 uur praktijkles met een instructeur en ruimschoots vrije tijd om te studeren met je cursusgenoten.

Het enige certificaat dat wereldwijd erkent wordt

EBS cursussen genieten een welverdiende reputatie onder de wereldwijde drankmerken, vandaar dat bars en resorts over de hele wereld staan te popelen om met afgestudeerden van EBS te werken. Gecertificeerd door EBS zijnde, steek jij automatisch met kop en schouders boven de rest uit.

100% garantie op baan-assistentie

MatchStaff.com is ’s werelds grootste vacaturesite, exclusief ontworpen voor EBS afgestudeerden. Wij vinden dat je de levensstijl verdient waarvoor je hebt gewerkt en wij zijn 100% toegewijd om jou te helpen dit te bereiken.

Lesgarantie

EBS is de enige school die haar studenten de mogelijkheid kan bieden om keer op keer te slagen. EBS bied je de mogelijkheid om een garantie af te sluiten die ervoor zorgt dat je mag blijven proberen totdat je slaagt. We willen graag dat iedereen de top bereikt!

Gemaakt door de beste bartenders ter wereld

Alleen de beste bartenders van de wereld zijn geselecteerd om het lesprogramma van EBS te ontwikkelen, de afgelopen tien jaar hebben we hiervoor de meest getalenteerde mensen ter wereld samengebracht.

Het onderwijzen van essentiële Levensvaardigheden

EBS streeft er niet alleen naar om jou nieuwe bartending vaardigheden aan te meten, maar ook om je essentiële levensvaardigheden bij te brengen voor tijdens jouw reis.

Krijg betaald om de wereld over te reizen

Als bartender kun je op de makkelijkste manier de wereld rondreizen. Bartending is een universele taal en we hebben een toegewijd team bij MatchStaff.com om jou te helpen de baan te vinden die jij graag wilt hebben, waar dat ook mag zijn.

50.000 studenten en 16 jaar ervaring in de sector

Dat zijn veel studenten in een groot aantal jaren en elke student heeft EBS verlaten met een positieve houding ten opzichte van de cursus en vaardigheden bijgeleerd, die zij hebben gekoesterd voor het leven.

De beste instructeurs uit de sector

Opgeteld hebben de EBS instructeurs meer dan 200 internationale bartender titels, en sommigen mogen zich zelfs wereldkampioen noemen. Onze instructeurs hebben een uitgebreide opleiding genoten en niet alleen hebben ze een jarenlange ervaring: achter de bar, ze zijn ook opgeleid door de beste instructeurs op onze jaarlijkse Instructor Academy.

’s Werelds grootste bartender school & keuze van wereldwijde locaties

Met meer dan 24 bestemmingen wereldwijd, is het geen wonder dat we ’s werelds grootste bartender school zijn. Van een ijskoud skigebied tot een tropisch strandparadijs en locaties in wereldsteden, hebben we een aantal van de meest gewilde bestemmingen ter wereld.

Full service en ondersteuning met EBS CARE

Ons EBS CARE team spreekt meer dan 25 talen en is er om jou te helpen waar ze maar kunnen vóór, tijdens en na je cursus.

Gesteund door de grootste drankmerken in de sector

We zijn wereldwijd erkend voor ons innovatieve onderwijs en onze studententevredenheid, waardoor wij gesteund worden door grote namen in de drankindustrie.

Het meest geavanceerde bartender handboek op de markt

We hebben een competitie van uitzonderlijke bartenders, die hun middelen en kennis hebben gebruikt om jou een van de meest informatieve bartender overzichten te geven, die ooit gemaakt zijn.

Wereldwijde samenhang

Om ervoor te zorgen dat ons onderwijsniveau over de hele wereld gelijk is, hebben we een vast aantal regiomanagers, die alle scholen bezoeken om erop toe te zien dat de cursus wordt gegeven op een manier die voldoet aan de norm van het curriculum.

CURSUSSEN IN VERSCHILLENDE TALEN/h3>
Als wereldwijde barschool komen we studenten zo veel mogelijk tegemoet met het aanbod van cursussen in zoveel mogelijk talen en bieden we op de meeste van onze bestemmingen, verschillende talen aan.

Flexibele reservering & annuleringsverzekering

We weten maar al te goed hoe onvoorspelbaar de levensstijl van een reiziger kan zijn. Daarom hebben we onze flexibele reserveringsregeling en annuleringsverzekering, om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen als je reis een onverwachte wending neemt.

Oneindig veel mogelijkheden met Club Med

Wanneer wij oneindig zeggen, menen wij dit! Club Med is de marketleider in de luxe all-inclusive vakanties en zij hopen dan ook om EBS afgestudeerden aan te nemen. Vandaar dat jij nu de kans hebt om te werken in één van die ongelofelijke resorts rondom de wereld.

Download onze gratis brochure

Word een bartender

Bekijk cursusdata, locaties, prijzen en boek nu je cursus. Gratis brochure!

EBS INTRODUCTIEVIDEO

Bekijk de EBS introductievideo om een beeld te krijgen van EBS, de scholen en de cursus.

Bekijk al onze video’s.

EBS BROCHURE

Download onze gratis brochure en krijg ongelimiteerde toegang tot:

• Persoonlijk advies
  • Cursus informatie
  • Onze nieuwste promoties

EBS Partners

EBS werkt samen met een aantal van de meest gerespecteerde merken in de industrie, bekijk onze partners pagina voor meer informatie.

EBS Brand Partners

Bekijk onze brand partners en b2b pagina voor meer informatie over partnerschap.

BOEK NU!

Bekijk cursusdata, locaties, prijzen en boek nu je cursus.

BOEK NU!