Website Beveiliging

Je bent veilig bij EBS

ebs website beveiliging

EBS wijdt zich aan het bieden van een veilige en vertrouwde boekingprocedure voor al onze studenten. Wanneer je ons je persoonlijke gegevens stuurt, is de verbinding tussen jouw computer en onze website gecodeerd door standaard methoden in de industrie, vaak SSL genoemd, door een uitgebreid digitaal validatie certificaat van Verisign. Dit is het meest veilige digitale certificaat beschikbaar om zeker te stellen dat jouw data van de boeking op onze website niet beschikbaar wordt gesteld aan derden.

Betalingen

EBS is partners met Worldpay, een leidend bedrijf in wereldbetalingen.

Wanneer je een boeking maakt en online betaalt, worden je bankgegevens niet met ons gedeeld. In plaats daarvan wordt de betaling behandeld door onze partner – WorldPay, EBS ziet hiervan geen details – wij worden alleen geïnformeerd met het resultaat van de betaling.

Als je het online betalen niet helemaal vertrouwt, bieden wij je ook nog ander mogelijkheden om te betalen. Je kunt bijvoorbeeld via een bankoverschrijving betalen, nadat je de boeking hebt gemaakt. Je zult de data en details ontvangen na de boeking.

poweredByWorldPay 
card_logos

We accepteren betalingen in de volgende valuta: SEK, NOK, DKK, EURO, GBP, AUD, USD

Geregistreerd kantoor

European Bartender School International Limited

World Trade Center, Unit 1.21, 6 Bayside Road, Gibraltar

Bedrijfsnummer: 107518