Welkom bij EBS Sydney

Sydney Barschool

Welkom bij EBS Sydney!

EBS Sydney

Wat leuk om je op onze “Ozzy”-pagina te zien! We nemen je graag mee ‘downunder’ zodat je bij EBS Syndey van de Australische zon kan genieten.

Ons centrum in Sydney is 400 m² groot en heeft ruimte om aan 40 studenten de coolste job ter wereld te leren.  Het gebouw heeft twee verdiepingen en ligt recht in de Chippendale-buurt waar je buiten de lesuren een heleboel leuke dingen kan doen.sydney-ebs-stamp

Natuurlijk komen jij en je vrienden naar EBS Sydney om je diploma als bartender te behalen, maar deze buurt in Sydney zal je ook als reiziger bevallen. Er liggen hier verschillende universiteiten, dus je vindt overal heel veel zakelijke catering aan studenten, hippe bars en geweldige restaurants. Je komt bijna overal te voet, en anders kan je net als de plaatselijke bewoners de bus nemen zodat je snel op je bestemming bent.

Sydney is zoveel meer dan de reisbestemming waarover je al gehoord hebt – Deze stad heeft ook een heleboel prestigieuze bartendingzaken; The Cruise Bar, Palmer & Co, The Loft, Hugo’s Lounge of O Bar and Dining, om er een paar op te noemen. Het nachtleven in Sydney kan je met dat van geen enkele andere stad vergelijken. Kom het zelf beleven!

Je inschrijven bij EBS Sydney betekent een topkwaliteit training als bartender terwijl je de stad verkent en allerlei nieuwe vrienden maakt. En in navolging van een geweldige traditie bij EBS Sydney, krijg je ook de kans om langer te blijven door in Sydney als bartender te werken. Waarom ook niet? Als je hier bent en de tijd van je leven beleeft, waarom niet een tijdje als ‘Ozzy’ blijven leven?

Mensen vragen ons vaak hoe ze zich in Sydney kunnen verplaatsen, maar daar moet je je echt geen zorgen over maken – Sydney heeft een van de meest geavanceerde en schoonste openbare vervoersystemen ter wereld waaronder bussen waarvan iedereen gebruik maakt, fast- en slowboards, treinen en een metro. Je hier verplaatsen is echt gemakkelijk.

Bij EBS Sydney kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

Vragen? Advies nodig?

Neem gewoon contact op met EBS Care, en zij zullen je verder helpen.

Sydney Barschool Videos

Book Sydney Barschool

• 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Limited spaces
  • 20 Nov 2017 - 15 Dec 2017 Limited spaces