EBS Stockholm

Welkom bij EBS Stockholm

Stockholm Barschool

De School

EBS Stockholm is de grootste en meest moderne bartender school in Zweden. De school heeft 8 bar stations, 8 flair stations en 2 live bars. Studenten hebben ook toegang tot de keuken, tafeltennistafel en WiFi. De school wordt gerund door onze eigen superster, Johannes Kinch. Johannes is wel 10 keer bekroond tot Flair kampioen van Zweden. Hij heeft ook 25 keer de top 3 behaald en hij heeft meer dan 6000 EBS studenten getrained.

De Stad

Stockholm is een mooie en morderne stad die een grote cocktail cultuur heeft. De stad is verspreid over 14 eilanden en het is gekoppeld door 57 bruggen. Vandaar dat deze stad ook wel bekend staat als het Venetië van het noorden.

Ga naar de oude stad en wordt verliefd op de kleine straatjes, gotische kerken, de prachtige gebouwen, innovatieve winkels en het gigantische Royal Paleis. Zorg dat je de musea checkt want die zijn er in overvloed. Van moderne kunst tot aan Scandinavische meest populaire museum, de Vasa en natuurlijk mag je het Abba museum niet missen!

Naast de uitstekende lucht kwaliteit en zijn natuurlijke schoonheid, ontdek je Stockholm het beste te voet of op de fiets. Je kan op veel plekken een fiets huren. Stockholm biedt het beste van twee werelden aan. In de morgen kan je het leven in de grote stad proeven en in de middag kan je uit de drukke stad gaan en de schoonheid van de natuur opzoeken.

Bij EBS Stockholm kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

• Zweeds

Neem gerust contact op met EBS Care, zij zullen je helpen

Stockholm Barschool Videos

Book Stockholm Barschool

• 19 Feb 2018 - 16 Mar 2018 Limited spaces
  • 09 Apr 2018 - 04 May 2018 Available

• 04 Dec 2017 - 22 Dec 2017 Available
  • 29 Jan 2018 - 16 Feb 2018 Available
  • 19 Mar 2018 - 06 Apr 2018 Available

• 16 Feb 2018 - 17 Feb 2018 Available
  • 16 Mar 2018 - 17 Mar 2018 Available
  • 06 Apr 2018 - 07 Apr 2018 Available

• 08 Jan 2018 - 26 Jan 2018 Limited spaces

• 28 May 2018 - 08 Jun 2018 Available

Stockholm Barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Stockholm Barschool foto's

Stockholm Barschool Location