EBS Sint Maarten

EBS Sint Maarten

Sint Maarten Barschool

Welkom bij EBS Sint Maarten

De Caraïben wachten op je!

Als je op zoek bent naar een parel in de Caraïben, hoef je niet verder te zoeken dan Sint Maarten. Niet alleen als een paradijselijke vakantiebestemming, maar ook als combinatie van professioneel bartenden en de tropische levensstijl. Neem je GoPro mee, want je zal hier zeker gaan snorkelen, jetskiën, zeilen en kitesurfen!

Op Sint Maarten zijn de EBS cursussen erg exclusief, er zijn namelijk maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Onthoud dat je na de cursus op dit eiland snel en makkelijk een baan zal vinden, en de fooi die je op een avond krijgt kan oplopen tot $350.

Carribean_-_St-MartinEBS Sint Maarten ligt op Simpson Bay, een van de belangrijkste gebieden waar ook een jachthaven ligt. Met de beste restaurants, bars en clubs op loopafstand is dit een leuk gebied, en jouw barschool ligt in het centrum ervan, bovenop de legendarische Soggy Dollar Bar.

Laat de omgeving en sfeer van de Caraïben over je heen komen terwijl je samen met de andere EBS studenten tot bartender opgeleid wordt. Als je ervoor kiest om na je cursus te blijven hangen, zal het eiland je genoeg kansen bieden. Ondanks dat de lonen ook erg ‘Caribisch’ zijn, zullen de fooien van de toeristen ervoor zorgen dat het het allemaal waard is!

Bij EBS Sint Maarten kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

Neem gerust contact op met EBS Care, EBS Care zij zullen je helpen.

Sint Maarten Barschool Videos

Book Sint Maarten Barschool

• 30 Oct 2017 - 24 Nov 2017 Fully booked
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Fully booked