EBS Rome

Welkom bij EBS Rome

Rome barschool

De School

#EBSRome past goed in de stad met zijn kolossale omvang, net zoals het beroemde Romeinse colosseum! De school heeft een oppervlakte van 500m2 , waardoor het een van de grootste scholen van EBS is. De school is gelegen in de wijk Trastevere, wat betekent dat de luchthaven Fiumicion op slecht 30 minuten rijden is en luchthaven Ciampion op slechts 1 uur rijden. De school heeft 12 flair stations, één live bar en een speciaal gebouwd barista centrum. De school heeft plek voor 48 studenten. Dit is een ideaal getal om al je bartending moves te oefenen en nieuwe internationale vrienden te maken.

#EBSRome heeft gratis WiFi, een gemeenschappelijke woonkamer, keuken en een groot terras waar je gelijk verliefd op wordt tijdens die zonnige dagen. Het grootste station in Rome is Termini, wat vanaf de school slechts 20 minuten rijden is met de bus. Verder zijn er veel winkels, markten en andere fantastische dingen in de buurt van de school. Laat je deze ene maand in Rome geheel onderdompelen in de Italiaanse cultuur. Je hebt maar één keer de kans om deze ervaring te beleven!

Ciao van EBS Rome!rome.stamp

Rome heeft een rijke geschiedenis, het is de thuishaven van ongelofelijk lekker eten en van ‘s werelds meest ongelooflijke kunst en architectuur. Het is niet alleen de rijke geschiedenis die Rome speciaal maakt, maar het is ook een feit dat de stad een van de kleinste landen ter wereld heeft, namelijk: Vaticaanstad. Het is een land in een stad, unieker wordt het niet!

De eeuwige stad is een van de mooiste steden ter wereld. Elk jaar komen er massaal miljoenen toeristen op af omdat het zoveel te bieden heeft. Rome is niet een alleen de stad voor stadsliefhebbers. Strandliefhebbers kunnen ook op de trein springen naar het strand vanaf het trein station Termini. Dit alles duurt minder dan één uur.

Rome biedt ook een bruisend nachtleven aan, je vind jezelf de meeste avonden op een van de honderden pleinen verspreid over de stad. De traditionele terras en wijnbars zijn de perfecte plekken om te genieten van de sfeer van de stad en te ontspannen in Romeinse Stijl. Voor de grote avonden uit, kan je ook rekenen op Rome, waar je een onvergetelijke avond krijgt.

Bij EBS Rome kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

• Italiaans

Neem gerust contact op met, EBS Care zij zullen je helpen.

Rome barschool Videos

Book Rome barschool

• 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Limited spaces
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Limited spaces
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Available

• 09 Apr 2018 - 27 Apr 2018 Available
  • 07 May 2018 - 25 May 2018 Available
  • 04 Jun 2018 - 22 Jun 2018 Available

• 20 Oct 2017 - 21 Oct 2017 Available
  • 17 Nov 2017 - 18 Nov 2017 Available
  • 22 Dec 2017 - 23 Dec 2017 Available

• 20 Nov 2017 - 24 Nov 2017 Fully booked
  • 11 Dec 2017 - 15 Dec 2017 Limited spaces
  • 22 Jan 2018 - 26 Jan 2018 Limited spaces

Rome barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Rome barschool foto's

Rome barschool Location