EBS Parijs

EBS Parijs

Parijs Barschool

Welkom bij EBS Parijs

Onze Franse EBS-bestemming – Parijs wacht op je!

Hoeveel films over Parijs heb je al gezien? Deze stad barst van de monumenten, van de Eiffeltoren tot de Moulin Rouge. Waar je ook vandaan komt – iedereen is dol op Parijs! En nu er in deze stad meer dan ooit bekende cocktailbars te vinden zijn, is het het ideale moment om naar Parijs te komen en er een opleiding tot professioneel bartender te volgen. Verken de Champs Elysees met je nieuwe vrienden en bespreek bekende Franse sterke dranken als Cognac en Pastis. Snuif ’s morgens de heerlijke geur van vers gebakken baguettes op. Parijs is de meest iconische stad in Europa en de meeste mensen hebben maar een weekend om de stad te bezoeken… maar jij kan er een volledige maand naartoe!

On y va! betekend “laten we gaan!” in het Frans.

De Parijse standaardopleiding omvat vier weken barpraktijk, excursies, studie, masterlessen in sterke dranken en natuurlijk tijd en plezier met andere bartendingstudenten van over de hele wereld. En wist je dat je met een EBS-diploma automatisch toegang krijgt tot MatchStaff.com? Dit is een jobportal waarop je de meest interessante en veelbelovende bartenderjobs ter wereld vindt. En als je nog wat langer in de stad wil blijven, waarom niet? Ervaren bartenders worden hier gerespecteerd en gezocht; zowel in het nachtleven als in de luxehotels waar Parijs bekend om staat, zijn er dus een heleboel werkmogelijkheden.

Als je altijd al een professionele bartender hebt willen worden, kom dan naar de beste en meeste erkende bartenderschool ter wereld. Wij leren je de kneepjes van het vak, en buiten de lesuren kunnen jij en vrienden de stad verkennen. Je opleiding bij EBS Parijs wordt een ervaring om nooit te vergeten.

The Venue
Gunstig gelegen vlakbij één van de vele metrostations in Parijs, de school is gemakkelijk te vinden en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het beroemde kasteel van Vincennes ligt op een steenworp afstand, en alle parken en bistro’s in Parijs zijn uitstekende ontmoetingsplaatsen om van het gezelschap van jouw vrienden en een aantal Franse macarons te genieten.

Bij EBS Paris kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

• Fransk

Neem gerust contact op met, EBS Care zij zullen je helpen.

Parijs Barschool Videos

Book Parijs Barschool

• 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Limited spaces
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Limited spaces
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Limited spaces

• 12 Mar 2018 - 30 Mar 2018 Available
  • 07 May 2018 - 25 May 2018 Available
  • 02 Jul 2018 - 20 Jul 2018 Available

• 20 Oct 2017 - 21 Oct 2017 Fully booked
  • 17 Nov 2017 - 18 Nov 2017 Fully booked
  • 22 Dec 2017 - 23 Dec 2017 Available

Parijs Barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Parijs Barschool foto's

Parijs Barschool Location