EBS Mallorca

Mallorca Barschool

WORD EEN BARTENDER IN EEN VAN DE POPULAIRSTE FEESTPLEKKEN VAN EUROPA

DE SCHOOL

De bartenderschool in Mallorca is te vinden in het hart van de Magaluf, op slechts een paar minuten lopen van de beroemde strip met bars en clubs!Verder ligt de school ook nog eens tegenover het Son Matias Beach, zodat je een geweldig uitzicht hebt. De school is zeer bekend en heeft uitstekende contacten op het eiland, en dat betekent dat je geweldige baankansen hebt na het afstuderen.

DE KENMERKEN VAN DE SCHOOL

• School met 300 m² oppervlakte
  • Groot dakterras
  • 13 stations voor free pour
  • 9 trainingsstations
  • Gedeelte voor flair (ook oefenen op het strand!)
  • 2 theoriekamers met airconditioning
  • Grote livebar
  • Gratis WiFi
  • Bartenderwinkel

HET EILAND

Mallorca is een van de prachtige eilanden van de Spaanse eilandengroep de Balearen in de Middellandse Zee. Er gaan jaarlijks duizenden internationale feestgangers naar het eiland die op zoek zijn naar plezier onder de zon.De mix van prachtige stranden en een beroemd nachtleven maakt Mallorca een van de beste bestemmingen van Europa is, en het is de perfecte plek om een ​​bartender te worden!

Er zijn meer dan 900 bars en clubs in het gebied van Magaluf, en je hebt veel kansen om er na het afstuderen werk te vinden.Een van de grootste partners van onze bartenderschool op Mallorca is de Grabbarna Grus Beach Club.Alle studenten van EBS Mallorca krijgen gratis toegang en drankjes met korting gedurende het zomerseizoen!

Palma, de hoofdstad van Mallorca, is met een taxiritje te bereiken en mag je echt niet missen. Het is historisch, stijlvol en bruist van het leven. Klinkt Mallorca als jouw bartending-eiland?

WAT IS ER TE DOEN

We hebben een lijst samengesteld van de top 10 dingen die je moet doen in Mallorca:

• Huur een scooter en verken het eiland
  • Verken de prachtige hoofdstad Palma
  • Ga racen met je vrienden op de kartbaan
  • Geniet van de zon op een van de prachtige stranden
  • Ontdek het ondergrondse grottenstelsel Dragon Caves
  • Daag jezelf uit en ga rotsklimmen
  • Breng een bezoekje aan het Castell de Bellver
  • Lekker plezier hebben en ’s avonds minigolfen
  • Ga naar de Olivar Markt voor het beste Spaanse eten
  • Ga naar het noorden naar Cap de Formentor voor een spectaculair uitzicht

Nu weet je alles over onze bartenderschool in Mallorca en wat er te doen is op het eiland.

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van de cursus en zorg dat je een plekje achter de bar bemachtigt!

Mallorca Barschool Videos

Book Mallorca Barschool

• 16 Apr 2018 - 11 May 2018 Limited spaces
  • 14 May 2018 - 08 Jun 2018 Available
  • 03 Sep 2018 - 28 Sep 2018 Available

• 11 Jun 2018 - 29 Jun 2018 Available
  • 02 Jul 2018 - 20 Jul 2018 Available
  • 23 Jul 2018 - 10 Aug 2018 Available

• 27 Oct 2017 - 28 Oct 2017 Available
  • 11 May 2018 - 12 May 2018 Available
  • 08 Jun 2018 - 09 Jun 2018 Available

Mallorca Barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Mallorca Barschool foto's

Mallorca Barschool Location