Madrid Barschool

Hola van EBS Madrid!

De school
De EBS Madrid school kan 48 studenten plaatsen, het perfecte aantal studenten om je te richten op je instructeur terwijl jij ook vrienden maakt met je studiegenoten. De school heeft 10 bar stations, een live bar en een flair ruimte met 12 stations. De school heeft ook gratis Wi-Fi dus je hoeft je geen zorgen te maken, jij kan nog steeds foto’s en video’s sturen van jouw bartending vaardigheden naar je familie en vrienden over de hele wereld.

De school is uit het niets gebouwd; het heeft een open ontwerp en is vormgegeven als industriële loft, een extreem moderne stijl die aan het ontstaan is in Madrid. Tussen de lessen door kan jij je bartending kennis oefenen door je cocktail recepten te studeren in de studieruimte.

De school ligt op minder dan 5 minuten lopen van de Puerta de Toledo metro station, waardoor jij gemakkelijk rondom de stad kan bewegen. In tegenstelling tot het plein in het centrum, Plaza Mayor, die slechts 15 lopen van school is. Dit is een bekende ontmoetingspunt voor veel mensen voordat ze de stad gaan verkennen.

Kom naar de Spaanse cocktail hoofdstad en ontdek de mooie architectuur, het ongelofelijke eten, werelds beroemdste musea en het exceptionele nachtleven. Madrid is een van de meest spectaculaire metropolitaanse steden in Europa en is geliefd bij culture reizigers die elk jaar de stad komen bezoeken.
stamp_logo

Madrid is de ideale plek voor een bartending school omdat het zo dynamisch is en het heeft een constante ontwikkelde cocktail scene. Tijdens je vrije tijd kan je de pro’s in actie zien in de honderden bars die door de stad zitten. Let op hun vaardigheden en je zult misschien wel wat tips oppikken waardoor jouw bartending vaardigheden een Spaanse tintje hebben.

Madrid is beroemd voor zijn unieke nachtleven wat wordt aangewakkerd door veel studenten. Waar studenten zijn, zijn ook goedkope bars. Dit zijn de perfecte plekken voor jou en je EBS vrienden om een caña (een glas bier van de tap) of een paar tapas te bestellen voordat je de nacht begint. Wij adviseren jou om niet alleen de tapas te proberen maar ook het traditionele broodje uit Madrid. Dit is een broodje calamaris is, wat perfect is om te nuttigen met een ijskoud biertje. Dit gaat perfect samen na een lange dag school in de hete hoofdstad.

Bij EBS Madrid kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

• Frans
  • Italiaans
  • Duits

Neem gerust contact op met EBS Care, EBS Care zij zullen je helpen.

Madrid Barschool Videos

Book Madrid Barschool

• 06 Nov 2017 - 01 Dec 2017 Available
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Available
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Limited spaces

• 05 Mar 2018 - 23 Mar 2018 Available
  • 23 Apr 2018 - 11 May 2018 Available
  • 11 Jun 2018 - 29 Jun 2018 Available

• 03 Nov 2017 - 04 Nov 2017 Available
  • 01 Dec 2017 - 02 Dec 2017 Available
  • 02 Feb 2018 - 03 Feb 2018 Available

Madrid Barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Madrid Barschool foto's

Madrid Barschool Location