STUDENTENLEVEN

When a man is tired of London he is tired of life; for there is in London all that life can afford.” Londen, één van de grootste en beste steden in de wereld, wij hoeven je niet te vertellen wat te doen.

EBS London

EBS Activiteiten

Hier zijn enkele van de typische activiteiten die onze studenten buiten de lesuren graag doen: Merk wel op dat NIET al deze activiteiten in de opleiding inbegrepen zijn, omdat we de prijzen van de opleiding voor de studenten zo laag mogelijk willen houden.

Roadhouse Flair Competition

Hoe klinkt dat, op de voorste rij bij de Roadhouse Flair Competition? Gaaf, of niet? De beste flair bartenders ter wereld komen samen in het Roadhouse om hun magische flair skills aan jou te laten zien! Ga zitten, relax, en laat je verrassen!

EBS Kroegentocht

Londen is een enorm, net zoals haar bartendingwereld, maar maak je geen zorgen: wij laten jou de beste plekjes van de stad zien! Op de eerste vrijdag van de cursus nemen wij jullie mee naar een aantal bars in West End. Dit is de beste manier om jouw EBS cursusgenoten en Londen te leren kennen!

Lol maken in Londen

Wist je dat het in Londen illegaal is om je te vervelen? (Oké, dat is niet helemaal waar maar wij vinden van wel, je kunt in Londen namelijk álles doen!) De ene dag kunnen we picknicken in Hyde Park, de andere dag bierpong spelen in een lokale bar of samen gaan bowlen. Deze dagen wil je niet missen!

Karten en klimmen

Het #EBSLondon complex straalt alles van EBS uit, hier vind je Spirit and Soul! Iedere maand worden er leuke activiteiten georganiseerd en ze hebben er hun eigen kartbaan en klimwand, en dit op steenworp afstand van de school! Daag je vrienden uit op de baan en op de wand, wie gaat er winnen?

EBS Locaties

Je kunt een miljoen dingen doen in Londen, hieronder een aantal ideeën voor de eerste paar dagen – allen zijn dichtbij de school of het hostel.

SHAD THAMES

Niet ver van EBS Londen zul je Shad Thames ontdekken, een historisch gebied rond Tower Bridge, daterend uit 1700 toen Shad Thames het grootste warenhuis in Londen was. Het warenhuis had een enorme hoeveelheid aan thee, koffie en kruiden van over de gehele wereld. Het is dé plaats om London’s geweldige industriële geschiedenis te zien, gebruik het als een snelle route om de stad in te komen of drink een biertje met uitzicht over de Thames.

THE SOUTHBANK

Met de school en de accommodatie aan het zuiden van de rivier zul je de Soutbank goed leren kennen. Ontdek Londen’s Soutbank, beginnend bij het Design Museum, op loopafstand van de school in het oosten, tot aan de London Eye in het westen. Tal van Londen’s bruggen verbinden je met de stad, inclusief de recente Golden Jubilee and Millennium voetgangers bruggen. De perfecte plek om een middag te vertoeven.

BOROUGH MARKT

Niet ver van de school is de Borough markt waar je heerlijk eten kunt kopen bij Londen’s oudste ‘food market’. Open op donderdag, vrijdag en zaterdag – heerlijk eten, geweldige bars en goede prijzen, allemaal verborgen onder het viaduct van het London Bridge spoor.

NATIONAL GALLERY

Opgericht in 1824, The National Gallery is een kunstmuseum op het Trafalgar plein in Londen. Tal van oude grootheden, Van Gogh, Cannaletto, George Stubbs, John Constable, Turner, Da Vinci om er mar een paar te noemen – en het is gratis. Een bezoek waard.

ST. JAMES PARK

Meer dan 50 hectare park in hartje Londen, een wandeling door dit park en je vergeet al gauw dat je in één van de drukste steden ter wereld bent. Dichtbij Buckingham Palace en het is het oudste ‘Royal Park’ in Londen.

TOWER OF LONDON

Dichtbij de school, over de Thames vind je de Tower of London – één van Londens meest populaire herkenningspunten. De historische toren heeft dienst gedaan als een arsenaal, schatkamer, thuis van de Royal Mint, een kantoor voor openbare registers en de plaats voor de Kroonjuwelen van het Verenigd Koninkrijk. Een wereld erfgoed dat gezien moet worden.