WORDT EEN BARTENDER IN DE ZON OP HET EILAND KOS.

Kos Barschool

ONZE BARTENDER SCHOOL OP HET PRACHTIGE EILAND KOS

DE SCHOOL

Onze bartender school in Kos is helemaal opnieuw opgebouwd vanaf het begin, zodat de studenten nu kunnen genieten van een uitgebreid buiten complex. De school heeft alles onder één dak, buiten faciliteiten ft. eerste klas bartending, entertainment en accommodatie.

Kenmerken van de school

• 36 bar stations
  • Free pour ruimte
  • Flair ruimte
  • Master klaslokaal
  • Restaurant
  • Studeerruimte

Sinds 1999 leidt EBS Kos studenten op tot bartenders onder de heerlijke zon. De school was de eerste in de EBS-familie, dus de lokale mensen hebben een speciale band opgebouwd met EBS Kos.

Als een EBS-student word je met open armen ontvangen door iedereen op het eiland.

HET EILAND

Kos is één van Griekenlands Dodekanesos eilanden: erg populair door de prachtige stranden, rijke geschiedenis en het buitengewone nachtleven. Wandelen door Kos Town is net als een tripje terug in de tijd, op elke hoek van de straat vind je iets sensationeels, zoals de oude Griekse en Romeinse ruïnes.

Een mix van prachtige zonneschijn, gouden stranden en het heldere water zorgt voor de perfecte omstandigheden voor activiteiten zoals jet-skiing, fly-boarding, parasailing en prachtige plekken om te duiken!

Het bruisende nachtleven van het eiland is verdeeld over de twee hoofdstraten, Diakon en Nafklirou, ook wel bekend als de ‘bar street’. Hier vind je een serie aan bars en clubs, met verschillende genres muziek en de beste cocktails voor een goede prijs.

Griekenland is één van ’s werelds oudste wijnproducerende gebieden, wat dus betekent dat iedereen die langs komt de lokale producten moet proeven. Ook zijn de national spirit van Ouzo niet te vergeten! De lokale bevolking staat er om bekend dat ze erg behulpzaam zijn, hartelijk, open en ze zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke tijd op het eiland krijgt.

We hebben een lijst gemaakt van de top 10 dingen die je absoluut moet bezoeken in Kos:

• Huur een scooter of een quad en ervaar het eiland.
  • Bezoek Paradise Beach – kijk alleen al naar de naam…
  • Zie de beroemde Platanos Tree – Hier heeft Hippocrates van Kos zijn studenten wijzer gemaakt!
  • Bezoek de Asklepion – De beroemde genezingstempel die terug gaat in de tijd van 400 voor christus!
  • Ga mee met één van de dagelijkse excursies naar Bodrum, Turkijë
  • Neem een korte boot tour over de Nisyros en loop rond de actieve vulkaan.
  • Wandel naar de top van Mount Dikaios voor het mooiste uitzicht van het eiland.
  • Neem een duikje in de natuurlijke hot springs genaamd The Thermes, op de Agios Fokas Beach.
  • Ga paardrijden langs het strand voor een onvergetelijke ervaring.
  • Verwen je smaakpapillen op een lokale wijn tour.

Check onze beschikbaarheid per cursus en geef jezelf een EBS Kos cursus!

Bij EBS Kos kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

• Deens
  • Fins
  • Frans
  • Zweeds

Neem gerust contact op met, EBS Care zij zullen je helpen.

Vluchten naar Kos

Het is makkelijk om een goedkope vlucht naar Kos te vinden. Bekijk de vluchtgids hier.

Kos Barschool Videos

Book Kos Barschool

• 30 Apr 2018 - 25 May 2018 Limited spaces
  • 28 May 2018 - 22 Jun 2018 Limited spaces