EBS Dublin

Welkom bij EBS Dublin

Dublin Barschool

#EBSDublin heet je welkom

Ierlands bekende pub cultuur is zeker geen slecht startpunt voor een carrière in bartending. Maar wanneer het om een internationaal erkend certificaat gaat, moet je bij #EBS Dublin zijn!

EEN TRAININGSFACILITEIT SPECIAAL VOOR COCKTAIL BARTENDERS

De nieuwe EBS school bevindt zich in North King Street in hartje Dublin. De school is op steenworp afstand van de meest fantastische bars en restaurants die de stad te bieden heeft. Jij hoeft je geen zorgen te maken om hoe jij naar de school toe komt want het is op een 20 minuten loop afstand van jouw hostel.

De nieuwe EBS Dublin locatie is enorm. Het heeft een 14 meter lange bar met 12 bar stations, flair ruimtes, een studeerkamer, een chill ruimte en een barista academie. De chill ruimte heeft onder andere een Xbox, zitzakken, tafeltennistafel, voetbaltafel en air-hockey tafels. Dublin heeft alles dat het professionele bartenden te bieden heeft, zoals vriendelijke mensen, een bruisend nachtleven, goede bartending mogelijkheden en een barteding school van wereld klasse – EBS Dublin!

Vijftien minuten verwijderd van het hostel, in het centrum op Smithfield Square vind je #EBS Dublin. De Old Old Jameson Whiskey destilleerderij ligt op een steenworp afstand en natuurlijk zijn er ook een hoop leuke bars en restaurants te vinden.

Wanneer je na je cursus wilt gaan werken kun je gebruik maken van de contacten die #EBS Dublin in de de bartending gemeenschap heeft. Binnen no-time ben je achter de bar te vinden!

Bij EBS Dublin kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

• Italiaans

Neem gerust contact op met EBS Care, zij zullen je helpen.

Dublin Barschool Videos

Book Dublin Barschool

• 13 Nov 2017 - 08 Dec 2017 Limited spaces
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Limited spaces