EBS Cape Town

Cape Town Barschool

De School

De #EBSCapeTown bartending school is gevestigd in de voorstad Woodstock. Woodstock is een ongetwijfeld de coolste en meeste creatieve gedeelte van de stad. Het is gevuld met prachtige gerenoveerde gebouwen, shopping centra, capetown-04kunstgalerijen, restaurants, cafés, en street food marktjes.

EBS Cape Town is ongeveer 400m2 en heeft een accommodatie beschikbaar voor 36 studenten, dat betekent dat je genoeg vrije ruimte hebt om al jouw bartending moves te oefenen. De school heeft 12 bar stations, een flair ruimte, een live bar en een klaslokaal. Jij en je klasgenoten kunnen de school bereiken binnen 20 minuten met de bus, als je verblijft in #EBSCapeTown’s accommodatie.

De school heeft gratis wifi, een chill-out ruimte, en een keuken waar je jouw ding kan doen. De school heeft een café die overdag open is, zodat je even een koffietje kan drinken of een hapje kan eten.

De Stad

Kaapstad is officieel één van de mooiste steden van de wereld, en dat is niet zomaar. Met een oneindig getal aan activiteiten, eten dat je doet watertanden en vriendelijke lokale bevolking, je zult binnen een korte tijd verliefd worden.

Om een stad te vinden met spectaculairdere landschappen dan Kaapstad, zal erg lastig worden. Je hebt de mogelijkheid om natuur- en wildwife reservaten te ontdekken wat resulteert in een ongeëvenaarde ervaring. Zorg ervoor dat je de camera klaar hebt staan,voordat je oog-in-oog komt te staan met één van ’s werelds meest geweldige diersoorten, en de meest geweldige landschappen ter wereld.

Midden in het centrum van Kaapstad vind je de Table Mountain, het meest prachtige monument in Zuid-Afrika. Het is zelfs één van de 7 wereld wonderen van de natuur, en het meest gefotografeerde punt van het land.

Dingen te doen

Kaapstad biedt een diverse selectie van verschillende sport activiteiten voor jou of samen met je EBS vrienden. Bekijk de stad ook ’s avonds door in de volle maan te gaan wandelen, rond de Table Mountain of de Lion’s Head. Ga naar het strand en pak wat golven, Kaapstad biedt één van ’s werelds beste surf spots. Neem een sprong van ’s werelds hoogste bungee jump bruggen bij de Bloukrans Bridge!

Wil je een mind-blowing ervaring die jouw tijd hier compleet maakt? Spring uit een vliegtuig en glijdt door de lucht voor de meest sensationele uitzichten denkbaar.
De stad heeft een rijke historie van wijngaarden, brouwerijen en distilleerderijen. Voor alle alcohol behoeften, neem een ritje van 45 minuten buiten Kaapstad om de multi award-winning distilleerderijen te vinden Van Ryn’s. Voor alle echte Ale fans is de Devils Peak Brewery de beste plek voor jou.

Het heeft een briljante tap room gevuld met IPA, Ales, Lager en seizoensgebonden biertjes, allemaal het proberen waard. Er is ook een overvloed van onafhankelijke gin distilleerderijen in en rondom de stad.

Kaapstad is niet alleen adrenaline shots en sightseeing; wanneer de zon ondergaat, zul je het echte nachtleven van Kaapstad ontdekken. Neem een kijkje bij de spraakloze chique bars en clubs langs de Long Street. Een ultieme bartender droom!

Bij EBS Cape Town kan je de volgende 4-week cursus nemen in de volgende talen:

Neem gerust contact op met, EBS Care zij zullen je helpen.

Cape Town Barschool Videos

Book Cape Town Barschool

• 23 Oct 2017 - 17 Nov 2017 Limited spaces
  • 27 Nov 2017 - 22 Dec 2017 Limited spaces
  • 08 Jan 2018 - 02 Feb 2018 Limited spaces

• 02 Apr 2018 - 20 Apr 2018 Available
  • 23 Apr 2018 - 11 May 2018 Available
  • 14 May 2018 - 01 Jun 2018 Available

• 02 Feb 2018 - 03 Feb 2018 Available
  • 02 Mar 2018 - 03 Mar 2018 Available
  • 30 Mar 2018 - 31 Mar 2018 Available

• 16 Apr 2018 - 17 Apr 2018 Available
  • 09 Jul 2018 - 10 Jul 2018 Available

• 27 Aug 2018 - 01 Sep 2018 Available

Cape Town Barschool Students

There are not reviews for this school yet! Why not make yours the first?

Cape Town Barschool foto's

Cape Town Barschool Location